Wednesday, April 24, 2013

Luncheon Secretary with AF Travel at Aloft KL Sental

Dapat jemputan lunch with AF Travel..travel agent yang selalu kami secretary berurusan..actually lunch ni bersempena ngan secretary week dan jugak bersempena promo terbaru dari Emirates. memandangkan kami selalu book Emirates flight makanya diorang pun panggil kami for makan2...
Hotel ni adalah hotel baru berhadapan dengan KL Sentral..berhadapan ke? entah...senang citer dekat dengan KL Sentral la..aku ingatkan hotel ni belum launching so hiasan sgt2 simple x macam hotel2 lain..rupanya x..Jenny cakap memang itu konsep diorang..kasual ..even staff pun pakai kasual..so sementara nak pi Nook Restaurant td..sempat la amik gambar...

 mcm la orng x kenal escalator kan? xde..aku nak amik gambar hiasan tepi2 tu..x sempat...ini la hasilnya..
 waiting area kot..
 ni kat lobby bahagian tengah
 welcome to Nook Restaurant...ala carte and buffet tp Jenny pilih Ala Carte sebab buffet jauh..x nak kitorang jalan2 jauh sgt..heheheh...mak2 org kan x larat...
 Ha...baju hitam tuh Sue dan sebelahnya adalah Jenny..very the peramah...suka sgt dengar dia borak..
xde pelat2 chinese..dah macam Melayu tulen dah...
 Intan dan Noky
 i'm taken..
 i'm your..jgn sapa2 nak amik tempat kami..
 mine pineapple juice
 Spaghetti Bolognese...Ok la so..so..
 Dessert..choc cake..special sikit which is need to press mcm picagari tu..then keluarkan cake letak atas plate...makan....dalam gelas tu raisin...choc chip 
 sebelum balik dapat la souvenir...ada mcm2 jenis..setiap satu souvenir dari satu negara...ini yang diorang promote...aku dapat dari Rio De Jeneiro..
 Nampak tak?Jenny cakap tempat bancuh teh
tadaaaaa...ini la ghupernya......

Kelakarnya Jenny tu tinggal kat Kondo yang sama ngan aku...lain level jer..dia level 8 aku level 7..
kitorang mcm laaaaa...sellau beruurusan kat tipon..tp x pernah terserempak even kat kondo..
kelakar kan? bezanya aku menyewa..dia plak beli lot kat situ...terus la Jenny ajak yam cha...bila2 la sebab dia jarang ada kat Malaysia...bestkan...baru kenal leh jadik kawan...pas tu siap ckp...if u all nak travel personal..calling2 la me...haaa...sounds good..siap boleh kowtim harga tu yang nak dengar tu kan..
so aku ambil kesempatan kat sini nak promote AF Travel kat korang...mana tau ada yang plan nak pi cuti2 Malaysia or oversea kan...aku recommend kat korang sebab diorang ni service very tip top..Sabtu Ahad pun dorang boleh reply email or jawab call korang..

AF TRAVEL SDN BHD
Unit 02-04, 2nd Floor
Bangunan Ming, Jalan Bukit Nanas
50250 Kuala Lumpur
Tel : 03 2687 9698
Fax: 03 2687 9789
Email : jenny.cha@aftravel.com.my
website : www.lcc-aftravel.com
Person In Charge > Jenny Cha
        019 - 337 5097
Apa tunggu lagi...jom plan cuti...
Cuti- cuti Malaysia....

3 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah