Friday, April 5, 2013

Tazkirah Jumaat..



Salam Jumaat u olls....selamat pagi...semoga hari ini menjanjikan yang lebih baik dari semalam...aku baru start kerja hari ni...xde apa yang menarik kecuali suara dah jadi suara Ella...semput aku nak bercakap..sampai2 jer terus batuk x henti2..sore throat masih ada lagi...susah nak menelan...ni dah x tau nak makan apa dah...beli bubur Mcd tapi still x leh nak menelan...
Doakan terbaik untuk aku...jumpa lagi nanti if ada kesempatan...kat rumah Seremban 2 hari aku hanya dilanda sore throat...sampai kat opis..terus batuk....huwaaaaaaaaaa....x suka batuk.....

9 comments:

  1. Prinsip yang amat berguna......tq share

    Memang saya pun tak suka kalau batuk.....rajin2 makan ubat yek....

    ReplyDelete
  2. Sabar kak ye? Moga lekas sembuh. Seksi pe sore ella tu. Hahahaha. jom karok!~

    ReplyDelete
  3. Ko makan jeli gamat laaaa.....yg jenama luxor tu....wife aku makan tu....cepat baik nya....harga dlm rm53

    ReplyDelete
  4. semoga cepat baik ye nok...

    ReplyDelete
  5. he he he...samalah tu Presiden dengan Naib Presiden...have the same thoughts on this... Salam Jumaat... miss you akak...

    ReplyDelete
  6. gd sharing tq !

    ReplyDelete
  7. akakni kan tekak dah luka kot.. makan tetap lalu itu yang akak tak paham... semoga kita cepat sembuhkan...

    ReplyDelete
  8. Semoga cepat sembuh ya...makanlah madu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah