Tuesday, April 2, 2013

Adeliya Nak Bukak Saloon Ke?

Sabtu Lepas ke Muar...xde plan..main redah jer..si kembar pun kena angkut sekali...but this time diorang 
sgt2 baik..x lasak sgt macam selalu....my mum dan my dad x tau nak kemana...plan asal
memang nak ke KL ari Sabtu tp ibu si kembar kerja..so mmg la kena jaga si kembar kan...abah plak decide time2 tu jer...maka terus ke Muar...plan pi opis pun terbengkalai...

 apesal comot bebenau anak dara dak lisa ni...main sikat2 rambut plak dengan kakak....
kaka relaks jer suka sebab ada orang duk belai2 rambut dia...

So far pagi tu sampai2 jer terus ke pasar Parit Jawa..abah memang suka beli ikan kat situ...fresh2..
beli ikan parang besar giler sekor RM59..murah plak tu...ada gak ikan2 lain..
aku lak beli ketam..masak kat rumah Angah...
next nanti aku citer pasal ketam plak....


AUTO PUBLISH ENTRY 02.04.2013


19 comments:

  1. saya pun sama, paling suka bila ada orang belai2 rambut....selalu Damialah yang jadi mangsa suruh sikat rambut saya...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA selalu suruh Dania..especially bab cari uban..hehehehe

      Delete
  2. Teringin pulak nak meratah ketam masak lemak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa...caner tuh...x dapek SA nak tolong ha..

      Delete
  3. Replies
    1. doa2 moga ko dpt anak perempuan nok..hehehe...i mean tambah anak perempuan..leh jadik gang

      Delete
  4. biasalah girlkan.. gituler keseronokannyer...

    ReplyDelete
  5. Heheeheh salon cute gituuu!! Tp best gak jadi customer, ngantuk je mate org dok ulit2 rambut kite kan along heheehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kan....kang kita terlelap..dorang lain plak kejanya..

      Delete
  6. Replies
    1. hehehe..kadang2 rasa nak lempang..kadang2 rasa kelakar..

      Delete
  7. Replies
    1. elok la ada salon sendiri..senang nanti..x yah mamanya pi kedai dah..

      Delete
  8. mana tau nnt blh bukak salon sendiri :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah