Monday, April 22, 2013

Group Photo By Dialogue In The Dark


Gambar ni masa 2nd Day Retreat..
Ya allah muka sakit aku terserlah kan?yang baju hitam ada lambang kaler orange tu Trainer yang kami hire utk program kami tu...yang penting Trainer tu semua BUTA...nanti aku free aku citer kat korang ok...team building yang terbaik dari diorang...kami seramai 15 orang merasa jadi BUTA, semua aktiviti dalam gelap...
at the end..kami semua speechless, emotional...sebabnya..kami memang x tau yang handle semua aktiviti dalam dewan tu adalah mereka yang kurang bernasib baik...sampai salah seorang peserta teresak2 menangis sebab teringatkan kakak dia yang x dapat melihat...
seharian aku bz hari ni...will catch with u all later..petang kot..aku nak arrange segala pending document sepanjang aku xde kat opis last week..
Adios..Amigos...
sapa rindu aku sila komen...( mood nak kena pelempang)

6 comments:

  1. citer la lagi citer la lagi...x sabar nak mengubat kerinduan yang amat ni...ekekeke...

    yeay...akak Fafau in da house... *_^... u memang diva kak...layak diangkat presiden... kat mana2 pun maintain diva...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi,puji ada makna ni...diva x diva..kerja tetap kena dulukan..even followers tertunggu2 berita akak...xde la akak nak curi followers org khen...idea kena superb adik manis...

      Delete
  2. isshhh x sabo plak dak dengo..eh baca citer ko dik..cepattt aa citer..apa yg buat korang sedih sampei nangis gitu...cepat aa citer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Not now dear..busy ngan kerja..ni pun take 5..tunggu i menang Ipad..leh blog dari rumah...hehehehehe

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah