Tuesday, April 30, 2013

SHISEIDO PEEL MASK FOR SALE



Shiseido Peel Mask
1 pcs RM3.00
Beli lebih dari 10pcs > RM2.00 per pcs 

postage RM8 Semenanjung
RM12 Sabah/ Sarawak
Harga ikut berat pos laju bg
Stok kat tangan ada lagi 100 pcs ...berminat email me
suriaamanda@yahoo.com
whatsaap/sms only 0123319641

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, jeragat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

CARA PENGUNAAN:-
- 1 pack boleh dipakai 2 ~ 3 kali, jgn guna 1 pack sekali pakai, memadai hanya pakai sederhana tebal shja.
- Bersihkan wajah.
- Steam wajah dgn air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan mulakan dari bawah dagu ke atas...



16 comments:

  1. kakak manis... tarikh tutup 27 april 2013.... ^_^

    ReplyDelete
  2. wow nampak mcm sgt berkesan yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hot item...hot selling sekarang ni..hehehehe...

      Delete
  3. Macam best ni sbb sya byk black head kat hidung...huhu
    dah whatapps :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hot item dan hot selling sekarang..ok..noted..

      Delete
  4. murahnya 1 rm2?

    kak lama tak dtg blog sy :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Cha..amik lebih 10 keping satu jatuh Rm1.50

      Delete
  5. Replies
    1. Kalau ada masalah blackhead leh beli kat akak

      Delete
  6. menarik ada dapt hadiah GA hari tu belum guna pon lagi

    ReplyDelete
  7. comfirm guna.tnggu cik abe blk..guna sama2..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah