Tuesday, April 9, 2013

Menu Orang Bujang Again...


Sekali lagi menu orang bujang...mood masak malas giler..masak lauk untuk bawak bekal hari ni..
tp malas nak makan nasi..so..makan la maggi..x best plak tu aku masak 
megi kali ni...sebabnya xde telur...telur dah abis...actually banyak barang dah abih..cik abg busy sgt2 so xde masa nak pi Tesco...makanya masak la apa yang ada jer...aku beli sardin satu tin besar tu kat kedai Acheh bawah tu...RM7.00, giler mahal..aku tanya apesal mahal sgt...dia ckp kat tesco RM6.90..yer ke?
harus aku nak check ni...bukan leh caya Acheh2 ni...suka suki jer naikkan harga...aku bukan apa..x pandai makan sardin jenis lain...selalu makan sardine jenis cap ayam tuh...tp ikan mackerel...hehehe..tekak nak yang sedap jer kan..ni tgh pening..malam kang nak masak apa plak untuk bekal esok...

7 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah