Monday, April 22, 2013

Sophie Paris...Jom Join!!!



 SYARIKAT FESYEN PERTAMA DI ASIA DENGAN SISTEM MLM

Assalammualaikum

Satu Peluang Perniagaan Yang Luar Biasa...Anda Dijemput Untuk Menyertai Kami..Sambutan Hangat, AURA Sophie Paris tidak dapat dinafikan lagi! Jangan lepaskan PELUANG!

* Syarikat Fesyen Pertama di Asia dengan sistem MLM
* Yuran keahlian hanya RM15.00 seumur hidup
* Harga berpatutan dan berkualiti, Perancis Design
* Design terkini setiap 45 hari dengan pilihan 400-500 produk
* Diskaun 20% dengan setiap pembelian produk
* Untung 20% dengan setiap penjualan produk
* Jana Income lumayan dengan Networking Plan

Bukti Income
Klik >> http://sophieparisclub.com/statement.php?id=Suriaamanda

Apa pun MLM yang datang Cosway dan Avon tetap teguh. Sebab perniagaannya bergantung pada pembeli dan pengguna. Sophie Paris memberi peluang yang sama. Sertai kami sekarang di waktu Sophie Paris baru berusia 6 bulan di Malaysia. Peluang perniagaan yang luas dan pendapatan yang berpanjangan. Peluang membuka outlet seperti Avon dan Cosway juga dibuka untuk ahli yang berminat. Yuran keahlian cuma RM15 seumur hidup.

TESTIMONI ARTIS
http://sophieparisclub.com/testimonials.php?id=Suriaamanda

Saya telah mengambil Peluang Hebat ini untuk pendapatan yang Mewah. Anda bila lagi? Anda perlu bermula sekarang dengan langkah pertama

JOIN SEGERA!
Klik >> http://sophieparisclub.com/Suriaamanda

Terima Kasih

Yesza....
Aku dah maju setapak dengan menjadi ahli Sophie Paris ni....macam2 barangan menarik..ada kasut, handbag, baju...barangan peribadi..dengan Yuran Keahlian hanya RM15 seumur hidup..aku mampu menjana pendapatan...kalau aku boleh...korang pun boleh...if berminat..jom join aku...ikutkan memang Sophie Paris ni biz berasaskan MLM tapi...kalau xde downline pun takpe..tak wajib pun...korang boleh jadi ahli untuk beli barangan untuk diri sendiri...aku jamin barangan Sophie Paris sangat2 cantik dan mampu menjamin pendapatan sampingan buat korang...

Berminat...klik link ni..


14 comments:

  1. Replies
    1. sila terjah..kalau berkenan nak order barang bg tau eh

      Delete
  2. mcm best je.tp boleh ke eh.hmmm...

    ReplyDelete
  3. all the best along..
    ada gak niat nak join dr dulu.. tapi... rajin ke idak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la join Lyn...x perlu nak aktif sgt..beli barang2 utk diri sendiri jer...x wajib pun ada downline..tp kalau kita rajin promosi link kita kat fb ke kat blog ke..sure ada yang join..along dah ada 2 org bawah along dah ni

      Delete
  4. adoiiiii.... aku pantang tgk beb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. check kat website..kalau ko berkenan barang order kat aku..aku leh pos barang kat ko...ok?

      Delete
  5. mcm best jer ni..nk joint boleh..hehehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah