Tuesday, April 23, 2013

Aressa Lagi...

Ya allah ya tuhanku...ni last month nyer citer..credit gambar to Lisa...just nak share ngan u olls yang kenal Lisa...incident ni berlaku masa Lisa nak shopping barang dapur kat Tesco..tak perasan troli yang dia guna tu rosak..keluar dawai apa ntah...terus tgok Aressa ah menangis..menangis kesakitan tau...tgok2 dah berdarah jer lengan dia...terus Lisa buat aduan kat pihak Tesco..sib baik diorang nak tanggungjawab...

 dari sini nampak isi..pedih hati aku even anak buah yang kena kan..
 nasib baik luka x dalam...tp pedih ni...aku tgok pun sakit hati...
 berbalut sudah ...tp kejap je...pas tu dia bukak balutan tuh...rimas kot...
balik dari klinik...terus lelap dalam keta...sweet jer kan...nampak mcm mesra...tp x leh dekat ni...

Aku bukan apa...yang selalu kena Aressa...Adeliya x kena apa2 pun...tp tu la..x leh nak ckp jugak...
dua2 lasak x hengat..dapat gak la Aressa injection sebab dawai tu berkarat..takut ada apa2 effect...tp mcm aku ckp la...sakitnya kejap jer..pas tu melasak balik..
now dah ok..tp tinggalkan scar..kekal sampai besar la tuh...
sian Aressa mama...

12 comments:

  1. teruk gak luka ni... nm[k pnjang & dalam
    ptt pihak pasaraya kena slalu cek troli2 dia org.. mujur cedera mcm ni..n maybe blh mdtgkn kecederaan y lg teruk lagi..

    ReplyDelete
  2. Assalam..eh eh..nama sama la..anyway, siannyer bby tu.get well soon dear!

    ReplyDelete
  3. alahaiii ciannya dia..
    hope takde pape..

    ReplyDelete
  4. ala siannyer dier

    ReplyDelete
  5. alahai..siannya dia..mujur juga pihak tesco nak bertanggungjawab...

    ReplyDelete
  6. kesiannya..

    budak-budak lasak mmg macam tu, tak serik..macam anak saya jugak. lasak :)

    ReplyDelete
  7. kak, kalau kes macam ni, tesco akan bertanggungjawab macam mana eh?
    maksudnya bagi duit sebagai ganti rugi ke dorang tanggung kos rawatan ke macam mana ehh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah