Friday, April 5, 2013

PURE MARINE COLLAGEN STOK BARU & PROMOSI HEBAT

 Alhamdulillah...stok kat tangan aku makin hari makin banyak yang habis...Dah tinggal x banyak dah...
tp aku dengan bermurah hati nak buat promosi lagi...kepada yang nak repeat order boleh email aku dan details ada kat bawah ni...
ada yang tanya aku soalan kenapa masa dah masak PMC ni, dah sejukkan dan dah masukkan dalam peti ais tp dia x jadi jelly..dia jadi cair jer...korang nak tau kenapa?
sebabnya air dia terlebih...sukatan nak kena betul sayang2 semua...ikut direction kat packet tu...x ikut kalu..x menjadi la...dah simpan dalam peti sejuk dan x jadi macam jelly..dah membazir kan...so aku nasihatkan korang yang dah process PMC ni..ikut la direction...if dia nak 5 liter air..kena la guna 5 liter air...x leh lebih2 ok...

 PMC GRED AA
 stok kat tangan ada 25 packet jer lagi...(next nak jual kaler purple/ hijau plak)


Kepada yang nak repeat order dan yang baru nak mencuba..
sila email aku ye....

Harga:

SATU PACKET 100 GRAM

RM17 + Postage RM6 / Siap Masak RM35 C.O.D KL Sentral sahaja..


email me> suriaamanda@yahoo.com


19 comments:

  1. amboi maju business yer

    ReplyDelete
  2. Hola Farizan!

    Wah, makin maju bisnes! Kita yg kwn pos kan aritu pun tak buat apa2 lagi...aishhh... maleh betul! hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. awal preggy jgn makan eh Marya...dah lepas 4 bulan baru boleh makan...

      Delete
  3. Bubbly & Associates Giveaway telah bermula... sila lihat di sini...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

    dan juga senarai peserta di sini:

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-bubbly-associates.html

    sponsors juga boleh join jika mahu! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. malas nak join bleh...nak bg org lain menang..

      Delete
  4. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. ennnnnncakkkk! kiyomi! he2.. haiii

    nak tanya.. untuk org yg alergi seafood ok x mkn ni?
    100 gram tahan untuk berapa lama yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh jer..xde masalah..100 gram tahan utk sebulan..

      Delete
  6. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html YOU BEEN TAGGED!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala yang oii..akak penaja hadiah...jgn la tag...hhehehe...

      Delete
  7. TERINGIN nak mencuba.. tp skrg dah penuh senarai yg menunggu utk ditelan..

    huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takper..just take ur time..pmc ni bukan cik Sue jer leh makan..satu family boleh makan tau...

      Delete
  8. tau :)

    nak juga cuba..dah penuh utk telan kita buat mask je la ye ..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah