Friday, April 5, 2013

Naik LRT pi KLCC Pulak...

Sorry la korang...baru dapat buat entry ni...td 2 jam meeting pasal family day Malakoff...pening aku mcm2 hal timbul...kenapa la aku plak terpilih jadi committee tahun ni....
xper la...meh la kita sambung citer pasal tour Seremban -KL Mak Abah aku ni...

 ni bergambar depan traffic light area opis aku...lepas bawak pi opis..dah tolong aku apa yang patut..
kita teruskan perjalanan pi KLCC
 tunggu LRT...berdebar2 la tu Mak Abah tu...x pernah naik lagi la katakan...
 anak dara i dah puluh2 kali naik...dah expert...tgok la senyum sinis dia...
 steady jer mak abah aku...
 amboiiii....sampai2 jer terus bergambar kat depan iklan Coach...bergambar boleh...jgn ajak aku masuk butik tu dah...den x mampu...
 bergambar dengan harapan leh jadi duta Coach in the future...hahahaha...
 panas berdenting..nak ajak pi taman tu amik gambar berlatarbelakangkan KLCC x sampai hati plak...
kesian kat mak...sure dia penat...
 bukti mak abah dah sampai KLCC
So....nanti org duk tanya2..xde la mak abah aku malu2 lagi nak jawab dah...
eh...ada yang tanya ke...maunya xde..sure ada yang tanya...so...mcm citer masam2 manis tu...
xde la org dok perkunun2kan mak abah dah...sebab dah sampai kan....

Hajat hati nak bawak mak pi Jalan TAR...tp sure mak penat...mak x kuat sangat berjalan...tp tu la..
mcm aku ckp..mak ok jer...abah yang terlebih penat...hehhehehe...
pengalaman pertama dorang kan,....

Next entry > penamat trip ni....


5 comments:

  1. sesekali spent time ngan mak abah best kan...;)

    ReplyDelete
  2. rindunya zaman anak dara p keje hari2 naik lrt..merayap je ari2 naik lrt.. =)

    ReplyDelete
  3. la la la...saja nyemak kat sini kakak manis...dah petang baru sempat nak baca...ekekekeke...

    ReplyDelete
  4. ke jalan TAR sure tak habis berjalan ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah