Wednesday, April 24, 2013

Follower dah 802


Members (802More »








Alhamdulillah...

Follower blog picisan ni dah 802 orang dah...aku pun x dapat nak beramah mesra ngan follower aku ni...x dapat nak keep track..ada yang aku x dapat nak follow sebab xde link di tinggalkan..mana yang ada link jer aku follow...seronok kan..lagi 200 jer nak ke 1000...sapa la follower bertuah ke 1000 tuh...ada special gift nak bagi...

Sama2 kita nantikan ok....

8 comments:

  1. TAHNIAH,SEMAKIN BERTAMBAH PEMBACA BLOG SURIA..:)

    ReplyDelete
  2. nak follow balik boleh? hahaha..

    ReplyDelete
  3. tahniah. boleh tak saya stop dulu lepas dah follower yang ke 999 tu saya follow balik? mana tau dapat hadiah
    http://koleksiummitehrah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hehehe..baru nak komen mcm kak dee! :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah