Friday, January 22, 2016

Belek Yang Tu...Yang Ni Cantik...Kelassss Gegurl....

Hi korang.....

Ha mampu korang nak tengok anak dara berhias dengan macam- macam accessories kaler pink ni ha?
silau mata aku tengok semua barangan ni...nasib baik anak dara aku tu takde la jemah mana pun...aku dah puas beli menda alah comel2 ni semua masa dia kecik...belek yang tu..yang ni cantik...belek yang ni...yang tu pun cantik..rambang mata nak pilih ko...ini la terjadi masa aku temankan kawan pi beli hadiah birthday anak buah dia tadi...ater semuanya pink belaka!! aku plak meroyan tengok...sempat plak aku snap gambar ni semua....haihhh...nasib baik anak aku dah besar panjang dan tak minat benda ni semua lagi...kalau tak...sure aku beli punya...


Lambakan hair scarf...ya allah cantik- cantik ni...


yang ni pun merelip2 noks...


ini aku berkenan giler...cantiknyaaaaaa....RM70...hamekkkkkk Furla tiruan pun mahal kot...


cantik kan...comel jerk...pi party birthday dress up lawa2 pastu siap kedek2 pegang clutch or handbag comel ni....


Yang ni pun santekkkkk.....haihhh...kenapa la Dania cepat sangat besar erk,...


kali ni banyak betul baju kaler pink ngan peach


comel kan...tp harga boleh la tahan mahal...


lawa giler laaaa....cantiknyaaaa.....geram plak aku tgok ha...

Korang yang ada anak perempuan memang teruja tengok menda ni semua kan...

Sapa tak nak tengok anak masing2 cantik dengan macam- macam accessories...aku dah buat macam ni lama dulu dah...la ni anak dara aku dah nak masuk 12 tahun dah umur dia...but aku masih rindukan saat- saat dia masih kecik...terkedek2 berlari..telatah nakal dia tu...sebijik macam Qhaira...hai laa anak...cepat sgt la kamu besar...mama rasa nak masukkan balik kamu dalam perut mama kalau boleh....mama tak puas besarkan kamu la...tak puas menikmati keindahan masa  menjaga kamu kecik2....

Dah la..meleleh- leleh airmata aku ni ha...macam Neng Yatimah plak...entah ada peluang ke tak aku nak rasa semua tu lagi...rindunya nak ada anak kecik...sapa tak nak anak dari buang2 tuh meh bagi kat aku....aku nak anak perempuan yang comel je..

13 comments:

  1. InsyaAllah ada rezeki tu nanti kak...
    Dania dah besarkan..seronok cik akak tengok..

    ReplyDelete
  2. Comel2 klau brg2 gegurl ni geram tgk...

    ReplyDelete
  3. kalau fiza ni pun suka membeli untuk anak buah..harap merasa juga rezeki dapat anak perempuan..Aaminn

    ReplyDelete
  4. Sama la anak saya.. umur baru 2 tahun. asal nampak benda pink, memang 'selamat'la duit mak bapak

    ReplyDelete
  5. alamak...bila bershopping dengan anak perempuan..serba pink

    ReplyDelete
  6. comel je heheheh..dapat aank pompuan memang best nak melawa kikikki

    ReplyDelete
  7. ayoooo kite yg nengok pun geram... rambang mata

    ReplyDelete
  8. Masa dak Kakak dulu, kita suka dia pakai macam boy.. lepas tu dapat dak Adik.. la ni bila dapat dak Nuha barulah nampak perempuan sikit.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. teringin gak nak shopping brg gini kat anak..tapi anak pun tak dak lagi..hukhukhuk

    ReplyDelete
  10. gegurl dan pink tidak dapat dipisahkan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah