Wednesday, January 13, 2016

Netizen Kecam Tajaan RM25 Juta Perkahwinan Shaheizy Sam & Syatilla

MURAH REZEKI SHAHEIZY SAM & SYATILLA MELVIN




Kalau dah rezeki mereka murah nak kata apa...mereka layak di taja la tu so nak kata apa lagi..Kan?
doakan sahaja kebahagiaan mereka dan majlis mereka berjalan lancar...Shaheizy Sam dan Syatilla bakal di nikahkan pada 8 Februari di Pulau Pinang dan diraikan dalam Majlis resepsi di sebelah Syatilla pada 9 Februari nanti. Majlis di sebelah lelaki plak akan diadakan pada 14 Februari 2016  dan Shaheizy ingin meraikan dengan peminat pada 20 Februari nanti...bagus Sam ni tak lupa peminat...
memang wedding of the year la nanti ni kan?
Netizen- netizen ni kena fikir jugak...mereka bukan nak menunjuk- nunjuk..dah memang mereka dapat tajaan..rugi woo kalau tolak..nak plak mereka kan artis...bukan artis la namanya kalau takde tajaan...kan...so kita yang biasa- biasa ni tumpang aje la kegembiraan diorang tu...benda baik kan yang diorang nak buat..jangan la sesedap rasa kutuk or maki diorang...

Doakan kebahagiaan diorang...ok?

Peminat Shaheizy Sam tak payah nak sentap sangat...Sam ni manusia biasa jugak..darah pun sama gak kaler merah..dah rezeki dia dapat lebih...doakan aje la....

8 comments:

  1. Musuh jgn di cari...rezeki jgn di tolak...dah orang nak taja ape gile pulak nak menolak...yg heboh2 becakap tu dengki letuw...dah rezeki dia bior jelah

    ReplyDelete
  2. wah...org jeles mmg mcm tu. selamat pengantin baru sam n syatilla..:)

    ReplyDelete
  3. kadang pelik2 lah peminat2 nih or netizen2 nih... dh rezeki diaorg kan, bkn dia memintak2 tajaan tuh dh org nk bagi...

    ReplyDelete
  4. fuhhhhhhhhhhhhhhh 25 jutak tuuuuuuu......

    rezeki die kan...siap laaa jadi wedding of the year gituuuu...

    ReplyDelete
  5. entah la ... aku mula baca berita ni tak de rasa pepe pun ...entah la

    ReplyDelete
  6. suke tengok dorang..sweet sangat.. moga kekal hingga ke jannah.. :)

    ReplyDelete
  7. betul betul udah rezeki mereka
    terima aja takdirnya :-)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah