Wednesday, January 13, 2016

Jangan Tak Percaya 3 Novel RM25 Di KL Sentral

BERITA BAIK BUAT KAKI NOVEL

Ye...betul..aku tak tipu....memang kedai majalah kat KL Sentral tu tengah buat jualan murah..3 buah novel dan apa je buku RM25..aku pun tersampuk beli 3 buah novel..mula2 aku tanya promosi sampai bila..bangla tu cakap sampai last week so aku pun capai la novel mana yang ada yang aku berkenan...berkenan beli je..belum baca lagi...ntah bila nak baca pun aku tak tau...tapi...bukan la novel Alaf 21 tu ye kawan- kawan...novel terbitan Fajar Pakeer...aku pun x pernah dengar nama company tu..aku sebelum ni suka beli novel Alaf 21..koleksi pun banyak dari terbitan tu...selain tu aku pun ada banyak koleksi novel terbitan Kaki Novel...pun best gak...tak kisah la...as long as murah kan..hari- hari aku lalu ada je lagi kedai tu buat promosi so aku tanya la lagi sekali...sampai bila promosi ni...budak tu cakap sampai akhir bulan ni...sabar je la...


ni la 3 buah novel aku beli awal bulan ari tu...tapi satu pun tak baca lagi...


Episod Cinta Luka


Melangkah dengan Hati


Hingga ke Disember

So...
Buat kaki- kaki novel macam aku...meh la terjah KL Sentral..memang diorang tgh buat promosi habis- habisan ni...lokasi di row tengah- tengah antara Panetton Cafe atau ada kedai baju tengah- tengah tu...alah..kalau korang lalu nak ke Maybank besar sure jumpa la...x susah pun nak mencari...

Cepat tau korang...promosi diorang ni sampai end of this month aje..mana tau kalau nak tambah- tambah koleksi ke...kan?

Membaca kan jambatan ilmu.....

6 comments:

  1. Wah SA pun peminat novel gak ker.. Kira murah laa tuh 3 novel RM25.. :)

    ReplyDelete
  2. Cik akak baru beli kat kaki.novel je tadi kak.,
    Rm25 untuk sebuah novel...
    Kalau dekat memang cik akak beli banyak2

    ReplyDelete
  3. erm berbaloi SA, tapi macam kak ana jugalah beli dulu, bacanya waallahu a'lam :)

    ReplyDelete
  4. Murah sangat2 tu dik..selalunye 25 hengget tu harga seketul je tau

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat beli! Insya Allah minggu ni nak singgal KL..
    bolehlah try shopping novel nanti

    ReplyDelete
  6. org malas menbaca mcm sy tengok je la ... tp mmg murah klu RM25 3

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah