Friday, January 29, 2016

Gondol Sudah Rambut Dania

Hi korang...

Assalammualaikum...tak jawab dosa..hehehehe....

Hari ni nak citer pasal Dania plak...last week sempat bawak dia gunting rambut...rimas katanya sebab musim panas kan..dia kat sekolah kan bertudung...ok..kita kasi potong rambut.....


amik gambar dulu sebelum korbankan rambut


nyonya ni cakap tebal rambut dania...tgok la rambut omak eh macam mana plak kan...


kasik pendek tau..kasi nampak telinga...


korang tgok la betapa tebal rambut dia...


so kalau tak cantik dah jangan salahkan mama sebab awak yang mintak gunting pendek


lambakkan rambut Dania....


pendek sudah rambut..nampak tembam skit..pas tu Qhaira plak asyik berkepit je ngan dia...memang x leh pisah  berdua ni...


So 2 minggu ni aku spend time ngan Dania dan Qhaira and the whole family...submission bid utk project WTEKL tu postpone February so memang x jadi keja non stop untuk 2 minggu...kumpul tenaga untuk full strength February nanti...haih..asyik sibuk kerja je ni...acaner nak kawen macam ni...

Minggu ni cuti lama lagi...dah ada aktiviti dah..program kat sekolah Dania dan majlis bertunang sepupu aku sorang lagi...

Sesekali cuti habiskan masa dengan family kan...aih ada yang tanya aku minggu ni nak masak apa....

alahai korang....minggu ni gantung kuali bleh tak?

Happy weekend korang...

8 comments:

  1. yelah dh pendek baru lah tak rimas sgt... skrg nih kan panas lain mcm...
    lagi2 kt sekolah ngn aktiviti mcm2... pastu kalau kene naik turun tangga apa lah tak berlengas berpeluh rambut tuh

    ReplyDelete
  2. alamak...rambut dania....dania Kak SA lebat sangat rambut..Dania KG nipis sangat rambutnya...

    ReplyDelete
  3. Kita pun nak bawak anak2 ai tu ke kedai gunting rambut nanti.

    ReplyDelete
  4. ringan sikit kepala kalau gunting rambut pendek.

    ReplyDelete
  5. anak-anak sekolah memang kalau boleh nak suruh diaorg pendekkan rambut, mudah diuruskan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah