Wednesday, January 27, 2016

Ye..Aku Masih Trauma Kena Raba Dalam Bas..

Mimpi ngeri....

Trauma terhadap apa yang berlaku pada aku semalam...status yang aku share kat FB semalam viral...hampir 700++ yang shares status aku...aku tak marah diorang share malah aku memang berharap ramai yang share  untuk keselamatan orang ramai especially kaum wanita...semalaman aku tak dapat tido...boleh korng bayangkan keadaan aku sekarang ni...thanks kawan2 yang tolong viralkan dalam mana2 group kat KL dan twitter...tolong la korang..tolong viral untuk keselamatan...aku bukan nak glamour..cukup aku sorang yang kena raba dalam bas...yes...aku kena raba..sedar2 ada tangan di merayap kat area ketiak aku...memang dia ni dah biasa buat keja meraba ni agaknya...cuma malangnya semalam aku yang kena....nak report polis pun takde bukti kan..setakat gambar ni memang tak membantu...mintak tolong kat mamat melayu yang duduk kat kerusi next to me tu pun buat sakit hati...esok lusa kalau sedara mara dia or adik ke..bini or tunang ke yang kena raba baru dia tau macam mana perasaan dia kan...


tgok muka pun tau memang dia sex maniac...ni dia berpura2 tido je ni...he keep mention dia tido...hotak dia..kalau dia tido boleh plak merayap tangan tu kat kerusi depan dia erk?


share dari group Anak- Anak NS



Status aku semalam...


Semalaman aku tak dapat tido...

Bagai terasa- terasa tangan hodoh merayap kat ketiak aku...nasib baik baru sampai kat ketiak..kalau sampai kat breast?????? korang bleh bayang tak macam mana...ye..aku trauma...ye aku takut...la ni nak pi mana- mana aku dah tak berani kalau sensorang..waima nak pergi beli sarapan..mesti nak berteman...aku takut bila terserempak lelaki india...automatically aku teringat...

Haih...sampai bila agaknya trauma ni...aku jadi tak selesa..aku jadi semakin takut...

tolong korang....tolong pujuk aku...tolong aku hilangkan trauma ni...puas dah aku berzikir..sampai sekarang aku masih rasa tangan hodoh tu kat area ketiak aku....dah penat dah aku menangis....

Aku bukan nak glamour...aku cuma tak nak orang lain rasa apa yang aku rasa....

Aku tak boleh terima ada yang komen cakap aku pakai seksi...aku pakai tshirt ngan jeans je kot...seksi ke tu...sedangkan yang bertudung pun boleh kena raba...inikan plak aku...kalau aku pakai seksi..buat apa aku naik bas...kan?

20 comments:

  1. Kalau tengok-tengok dekat komen yang viral tu, ramai jugak yang kutuk dekat SA. Hehe. Nasib takda apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diorang tak rasa memang la mampu kutuk je..kita tak pakai seksi dikatanya pakai seksi..ltu semua otak takde la tu..pas tu isu perkauman plak...adoi...

      Delete
  2. Replies
    1. nak buat cane...dah perangai dia..dh biasa la tu

      Delete
  3. hehehe..amek kau ! viral sejibik !

    ReplyDelete
  4. muka dia pun scary kak. huishh. nasib baik akak perasan masa dia buat tuu. merepek jee perangai org zaman sekarang ni. nauzubillah

    ReplyDelete
  5. mudah mudahan mamat nie caca kena gilis bas..br padan muka

    ReplyDelete
  6. hati2 kak..org jahat ada dimana2..huhu

    ReplyDelete
  7. Sebaik cepat sedar kan ... Haisshhh ... apelah ini orang ...

    ReplyDelete
  8. kuang ajaq betui ... takutnye aku ... yg mamat melayu tu mmg kuang ajaq ...teloq kecik la tu ....

    ReplyDelete
  9. kejinye perangai jantan camtu...kalau dapat pijak perut dia ramai2 kan best...kong asam sangat siap buat2 tido yg tak tahan tu...mintak2 lepas ni dia insaf tak berani nak meraba2 dah....ko sabo ye dik kalau di ingat2 selalu bole jadi stress ko nanti

    ReplyDelete
  10. Sy nk gtau... dh lama dh dia buat bend nie... sbb dulu pernah kene... thun 2007 rasanya... dia naik bas dok belakang sy, siap pakai spec itam... tetiba ada tangan kt lengan sy... dr celah kerusi... bila sy toleh dia buat2 tido... eh heran la... udahnya sy bangun pastu tengok dia dan terus pindah belakang... pastukan percaya tak dia akan naik bas lain pulak untuk buat keje tu... ish muka nie sy ingt lagi...

    ReplyDelete
  11. la.. akak ke yg dok viral2 tu.. cmne leh x perasaan.. de baca tapi macam baca sambil lau je.. hati2 ye kak

    ReplyDelete
  12. eee..seram pulak..Fida dah la nak blk raya cina ni naik bas..Harap dijauhkan la..kalau dapat memang kena penumbuk org tu..

    ReplyDelete
  13. Bertabahlah SA.. kuatkan semangat.

    ReplyDelete
  14. Bahaya ada dimana-mana..hati-hati la naik bas tu..kalau ada seat kosong baik pindah seat je..saya pun kalau naik bas memang risau sangat-sangat..selalu kalau naik bas saya buat muka kerek..bagi orang yang ada niat nak buat bukan-bukan tu jadi tak berani sebab nampak macam garang semacam je..hehe..

    ReplyDelete
  15. Seram ....macam-macam jenis manusia ada sekarang ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah