Thursday, January 21, 2016

Suspek Utama Berjaya Di Kesan!!

Qhaira Di Usia 1 Tahun 9 Bulan

Korang yang follow blog aku ni memang kenal la budak kecik ni...dia memang penyeri blog aku ni sejak dia lahir...sekejap je masa berlalu dah 1 tahun 9 bulan dah usia si Rara ni...semua dia pandai termasuk la baru- baru ni aku dah jumpa dah kerja dia yang selama ni rupanya...dia lah suspek utama yang telah mendelete akaun FB apps aku kat hp...korang bayangkan dengan data internet aku yang dah tinggal ciput aku nak kena download balik FB apps kat hp...menirap hati dibuatnya...geram pun ada...tapi dia buat muka toya je...buat muka tak bersalah....asal aku pegang hp je mula la dia cakap..nak tenok....nak tenok mama.....Hp atuk pun dia berjaya hijack sebab hp atuk banyak video ngan games....


buat muka tak bersalah masa aku tangkap dia main hp....

gambar kiri dia yang suruh amik dan kanan dia berlakon konon- konon tido...Boleh?

Baru Setahun 9 bulan...

Akal dah panjang...

Sekarang tengah belajar nak bercakap...ada yang boleh faham...ada yang tak dapat tangkap apa yang dia cuba sampaikan..pelat campur2 la...tapi kelakar...lasak nauzubillah...tapi kalau dia takde macam x berseri rumah tu....

Korang tengok badan dia la...boleh tak geram kalau tengok....manja pun manja kan...cuma aku tak leh terima yang dia berjaya delete apps FB aku tu....memang sakit hati dibuatnya.....

14 comments:

  1. hehe dah jadi detective lah pula. Segmen Pencarian Gambar Ucing,Anda ingin jadi detective.? jika Ya ikuti segmen in..Seronok..

    ReplyDelete
  2. die alebih expert dari orang lain...
    dialah si Rara (^_^)

    ReplyDelete
  3. hahaahahah bijak2....ade ciri2 it punye org ni along..... lawak bace tau along...tak sangka kan rupenye tangan comel ni jadi penyebabnye heheeheeh...apps fb plak tu jadi mangse die heheeheeh

    ReplyDelete
  4. lama x menjengah sini...hehe..

    si kecil lasak plak ada kali ni..pandai plak dia delete apps yer..haha..

    ReplyDelete
  5. geram kite tengok awak.. ni kalau kite gomol2 awak mesti dak Nuha nangis sebab jeles.. ekekeke..

    ReplyDelete
  6. hahaha...comel je muka dia buat donno tu...bebudak kecik sekarang memang pintar2 dik...bab2 henfon ni cepat je diorang belajokan...

    ReplyDelete
  7. Manalah dia tahu rasa salah SA
    Pada dia enjoy bila tengok skrin berubah.. nasib mamalah ye Qhaira:)

    ReplyDelete
  8. Suka tgk rambut dia kinting comelll je hihihi

    ReplyDelete
  9. hahaha.. hp pulak jenis touch screen. sukati dia je nak drag apps tu

    ReplyDelete
  10. Sebaya Qaid lebihkurang. Qaid pun masih bercakap German... :)

    ReplyDelete
  11. Hahaha! Dia tak faham sebab itu dia main osom aje mana satu nak delete! Kotnya dia nak selfie tak SA tapi terdelete apps ^_^

    Eh, si Rara ni nampak iras macam SA lah!

    ReplyDelete
  12. Hihi kelakarnya ank buah akak sorg ni...brtabahla mndownlod blik app tu ya kak

    ReplyDelete
  13. nak suruh layan dia je tu maksudnya..hehe

    ReplyDelete
  14. best kan ada budak2 yg menyerikan hidup kita.Fida selalu serikan dgn anak buah sebelah husband je..tu pun setahun 2 kali je jumpa..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah