Friday, January 29, 2016

Truly Malaysian Cuisine Di Madam Kwan's

Last week berkesempatan menikmati keenakkan dan keunikkan masakan Truly Malaysian Cuisine rekaan Madam Kwan sejak dari tahun 1977. Beliau rasa satu kegembiraan yang tak terhingga dengan mendedikasikan menu dalam kehidupannya kepada pelanggan untuk dinikmati sehingga ke tahun- tahun yang akan datang. Hanya masakan yang berkualiti yang di hidangkan untuk kepuasan pelanggan.

Begitu jugak aku...sangat- sangat berpuas hati apabila menikmati makanan citarasa Malaysia di sini...ada Nasi lemak, Manisan, Mee dan macam2 lauk pauk dengan harga yang berpatutan..portion hidangan pun sangat besar untuk seorang makan.

Jom tengok apa yang aku makan kat sini..


tengok logo pun tak asing lagi kan...


Hokkien Fried Noodles...sedap sangat2...


Nasi Bojari..boleh kenyang sampai ke malam..


Madam Kwan's Tom Yam Seafood tapi ada ayam dan banyak cendawan jugak..sedap..


sambal extra dimakan dengan Hokkien Fried Noodles


cili potong



So far aku takde komen banyak pasal Madam Kwan's punya masakan...memang sedap kena dengan selera aku..for sure akan repeat lagi..

Korang kalau nak cuba makan kat sini boleh je cuba...Madam Kwan's banyak cawangan kat KL ni...antaranya :

  1. One Utama Shopping Centre
  2. Bangsar Shopping Centre
  3. Empire Shopping Gallery 
  4. Pavilion
  5. Mid Valley Megamall
  6. Sunway Pyramid
  7. Suria KLCC

Korang pun boleh buat RESERVATION ONLINE kalau nak buat booking in advance

Semua di hujung jari je kan...

10 comments:

  1. singgah petang ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Pernah lalu je yang di Pavilion tapi belum pernah singgah lagi...

    Boleh cuba nanti. :)

    ReplyDelete
  3. dah lama tak makan dekat sini..dulu time pergi mesti makan nasi bojari tuh..quite nice! tak pernah try menu lain..

    ReplyDelete
  4. Salam

    Yihaaa smpi gak ke sini, asik busy je x sempat nk bw ke sini. Maaf:(

    Mee dan tomyam tu nmpk sgt sedap

    ReplyDelete
  5. Waaa... Lapar nya tengok menu...

    ReplyDelete
  6. SEDAPPP! tp xleh mkn selalu, koyak poket.hahaha

    ReplyDelete
  7. Nanti nak ajak en. hb ler.. ;)

    ReplyDelete
  8. nom nom cili potong mmg penyeri hidangan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah