Friday, January 29, 2016

Nanas Manis MD2 Tetap Menjadi Pilihan


Last week beli nanas MD2 yang manis tu...

beli sebiji yang kecik...tak beli yang besar takut tak habis...beli pun kat Tesco...x sempat nak pi pasar tani cari Hazman Fadzil...kupas tak reti suh abah tolong kupas...
potong2 macam dalam gambar tu..lepas sekeping makan sekeping lagi sampai habis...mak aiii...sedap giler...korang kalau nak beli Nanas yang tak pedihkan lidah beli jenis MD2 ni...manis pun manis...sure puas hati....

Kalau cicah kicap cili macam makan mangga muda tu pun sedap..sebiji pun sure tak cukup...

9 comments:

  1. sedapnya makan nenas, tapi sya tak leh makan.. semput...

    ReplyDelete
  2. sedapnya cicah garam.. tp lagi sedap kalau dapat makan dengan kawan2

    ReplyDelete
  3. Ooo MD2 ye nama dia. LM ni kalau mkn nenas lidah pedih. Tu yg malas tu. hari tu ngap kat thailand okey je. Klu jenis moris atau josephine pun elok je lidah ni.Baru tau ada jenis2 yg tak pedihkan lidah

    ReplyDelete
  4. aduhhhh! xreti mkn nenas, cane ni.hehe

    ReplyDelete
  5. Next time meh ai yang kupaskan.. sambil makan sambil chit chat.. ;)

    ReplyDelete
  6. hmm... kalau rebus nenas tu dengan gula... hidangkan sejuk sejuk... perghh.... sodap!

    ReplyDelete
  7. tak sempat lagi nak merasa nenas manis md2 tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah