Monday, January 4, 2016

Terlebih Sudah Berangan..

SOUVENIR PERTAMA 2016

Senyum sampai ke telinga bila boss besar bagi souvenir ni...saya suka! saya suka!


Permulaan hari pertama bekerja 2016 dapat souvenir dari boss kesayangan..Souvenirs dari Aussie dan Japan...seronok betul...ye la dia baru balik dari vacation...bertambah koleksi aku alhamdulillah....Aku macam tak rasa bekerja dalam tahun baru...rasa macam hari- hari biasa di tahun 2015, bila isi borang dan menulis asyik tulis 2015. Perkara biasa kot kan...korang alami benda yang sama ke?
Entah bila la dapat pergi Aussie dan Japan ni...tiket pun takde la mahal sangat...terasa nak pergi cuma tak tau la bila ada peluang...im working hard for it....mana tau bleh honeymoon kat sana plak kan...erk.....berangan terlebih sudah....aku bz sangat- sangat hari ni..tak dapat nak buat entry lebih- lebih..dari pagi bz sampai ke petang ni...ni pun Lunch kat Pantry at 4.45pm sampai nak draft entry pi publish plak...gelabah kejap..mana yang terklik blog aku tadi tu...ampunkan beta......

9 comments:

  1. syok dpt ole2 overseas...mn tau pasni SA plak dpt ke aussie or japan....kita pn tk smp lg tp adik kita pn br blk dr sydney dpt la ole2 gk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah mudahan dpt pi satu hari nanti...amin..

      Delete
  2. Berangan biar hingga jadi kenyataan..

    ReplyDelete
  3. wahh...syok tu dapat souvenirs dari oversea...boleh simpan buat koleksi kan SA...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok gak la ezad...pasang niat nak pi sana..then beli souvenir plak bg kawan2

      Delete
  4. berangan untuk jadikan kenyataan ye kak :)

    ReplyDelete
  5. wahhh klu dpt pi mmg besh .. mmg rajin juga ku berangan kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah