Thursday, January 7, 2016

Rasa Tenang Rasa Romantic Dengan Ambi Pur Moodtheraphy Collection

Hi korang...balik dari kerja memang letih...seharian di tempat kerja dah tentu nak relakskan minda kan...balik rumah bukak pintu je dah hidu bau yang best dan menenangkan...haaaa..itu yang memang aku utamakan..bilik tidur aku mesti wangi..theraphy untuk diri sendiri yang penat bekerja..aku bukan jenis bekerja 8 jam sehari...paling lama aku kat office sampai pukul 8 malam...so korang bayangkanlah penatnya macam mana...

Untuk itu aku memang menitik beratkan pewangi atau scented gel...banyak sebenarnya scented gel pelbagai jenama di pasaran...tetapi pilihan aku dah semestinya Ambi Pur. Ada dua jenis yang paling aku suka iaitu yang biasa Romantic Rose dan Moodtheraphy Collection Loves Bouquet. Haruman segar dan menenangkan bauan bunga rose..


Kat Econsave ari tu ada jual value pack RM13.90 terus je capai...simpan buat stock..


yang sekarang untuk kegunaan sebulan aku letak dalam bilik di rumah sewa..

Betul korang...

If korang penat..cuba buat macam ni...insyaallah korang rasa relax...bukan setakat bilik kat umah sewa je aku letak ni..kat bilik umah Seremban pun aku letak..anak dara aku suka sangat..wangi je bilik ni mama katanya....yang aku perasan..sejak letak scented gel ni kat bilik kan..dia masuk je..dia mudah terlena...lena sampai pagi...maybe bau dari ekstrak bunga rose tu buatkan dia rasa relax dan tenang lepas penat kat sekolah kan...

Koleksi Ambi Pur ni korang boleh dapatkan di mana- mana Mall yang berdekatan dengan korang dengan harga yang berpatutan...

Jom rasa relax dengan Ambi Pur Moodtheraphy Collection...best....

Rasa Lebih Tenang....Lebih Romantic dibawakan untuk anda oleh Suriaamanda.......

35 comments:

  1. sat g nk p beli teruih..bukan apa terpengaruh ngan ayat iklan yg last tu ja...haha

    ReplyDelete
  2. macam nak kena try ni...tq for info dear :)

    ReplyDelete
  3. Ena pun pakai yang ni letak kat bilik, memang best baunyaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan Ena..nanti akak nak letak kat cubicle opis akak la...hehehehe

      Delete
  4. ehh same la along...lieya pun gune yg along guna nie..wangiii...suke bau bunga yg lembut2 niehhhhh...tapi mcm tak cukup sebulan jek mcm dlm iklan tu...2mgu gitu bauu dah takde...ke deria hidung lieya dah imun ngan bau tuuu ekekeekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah bau macam tak cukup sebulan..tapi ada tips..jangan bukak sampai abih..bukan sikit2...cepat abih kalau bukak besar penutup dia tu...

      Delete
  5. dah lama jatuh cinta dgn ambi pur ni..wangi segar

    ReplyDelete
  6. Saya pon suka kalau ade bau yang best dekat bilik..sekarang tengah cari aromatic candle untuk letak dalam bilik.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ada beli aromatic candle..tapi tak membantu...sebab tu tukar...

      Delete
  7. Sep sikit..kite samaaaaaa..falsya siap beli yg spray..masuk2 bilik jer spray dulu..mangiiiiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang romantic sure sama selalu kan...eh..romantik ke akak?

      Delete
  8. Sally suka bakar lilin...hahahaha...sebab kat hall kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bakar lilin bahaya skit..kang terbakar umah..hehehehe

      Delete
    2. oooo...tak laaa...sally bakar lemak je.. (cover jawapan) kahkahkah!

      Delete
  9. btl lah kak... even kalu ltk dlm kete pun kite dh rasa mcm syok je ni kn pulak letak kt umah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...cuba letak kat dalam bilik atau kat ruang tamu...sure best...

      Delete
  10. sedap ea bau yg nie.. e'in selalu pakai yg lavender..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba tukar..bau yang ni sedap..tenang je..

      Delete
  11. Mesti semerbak bau bilik nanti klu letak kat bilik..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yg bagus Zatie...tenang je..cer buat

      Delete
  12. Best je kalau masuk rumah@bilik terus bau wangi...nanti akak nak beli la barang seketul dua... ^_^

    ReplyDelete
  13. nanti nak try la pulak hat ni..yang sebelum ni saya beli yang aroma lavender..letak kat ofis & dalam bilik..memang wangi..pegawai siap tanya lagi saya beli perfume apa sebab masuk je dalam bilik saya, bau lavender kuat..hehe

    ReplyDelete
  14. wah nak cuba laa..ambik mood romantik gitu..hehehe

    ReplyDelete
  15. Setujuuu..saya mmg obses dgn wangi2an ni..terapi minda!

    ReplyDelete
  16. balik2 bau harum.. mesti tenang kan ? ehehe.. hilang stress kerja..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah