Saturday, January 2, 2016

Gegurl Sangat Ni!!

Entry pertama di Tahun Baru


Hi korang...hari ni hari ke 2 kita di tahun Baru 2016..permulaan yang agak bersemangat....semangat gegurl dengan organizer Baru dari Mother Company MMC....
Walau nampak gegurl tp sweet jugak kan...moga perjalanan tahun Baru smooth aje...tahun ni takde azam Baru...meneruskan misi yang tertunggak..di samping ingin terus maju dalam dunia blogging...ingin melangkah lebih jauh lagi Dan merasa lebih kepuasan...
Moga tahun Baru member sinar kebahgiaan yang aku dambakan...pray for my happiness..

Doa buat kalian juga...


9 comments:

  1. manis dik kaler pink tu...semanis tuan nye...hihihi...selamat tahun baru moga sukses dan terus bersinar ^_^

    ReplyDelete
  2. Cantik.. Sayang nak guna.. Hihi

    ReplyDelete
  3. Wow....PINK Color....errr...HITAM ada? Bak mai se.....ahakz

    ReplyDelete
  4. pink gituu SA, selamat tahun baru buat SA dan kak ana doakan semoga tahun mendatang ini membawa seribu kemanisan dalam hidup SA :)

    ReplyDelete
  5. Semoga kita semua makin maju dalam dunia blogging ini..ahaks

    ReplyDelete
  6. Lawaaa lah kak SA. Nani sukaaa !

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah