Thursday, January 14, 2016

Donut Party And Farewell For Rizal

Hi korang...

Aku masih kat opis...nak take 5 kejap...layan up entry ni..awal tahun busy kan...okeh...meh kita teruskan ngan update pasal Donut party ni..erk...Donut Party????amenda ni....ala..ni farewell celebration Selasa lepas untuk one of our colleague Rizal Azmi yang resign for good..aku sebenarnya lupa yang Selasa tu memang last day si Rizal ni...dengan hadiah tak beli..dengan aku suara takde plus demam batuk selsema. Datang jugak la kerja kan..kelam kabut...sib baik bab Donut Party ni geng lain yang buat...

Jom skodeng apa yang ada...jangan korang carik gambar aku..x kuasa la ngan muka sememeh nak amik gambar...


orang kuat Donut Party...kuat makan gaks...opppsss larikkkkkk.....


Donut gebu...


semua yang ada...walau tak cukup corumn


biasa la orang last day kena la sampaikan ucapan...cuak Rizal....


Boss pun kuat membahan kan...ye la..walau last day tak nak la sedih2 kan...


Candid!!!


of course hadiah tanda kenangan pasti ada...

All the best for Rizal Azmi...

Keep in touch..may all your dream come true....

Next month sorang lagi punya farewell....

Ramai nyer nak resign...apapun...kalau ada peluang yang lebih baik dan dah habis fikir..keputusan pun dah muktamad...just go ahead..kami semua mendoakan kejayaan teman sekerja kami kan...yang hilang pasti berganti...

Aku tak makan pun donut tu...batuk...masa tu memang sangat2 worst batuk aku ni...sampai tekak pun dah luka..ni dah tukar antibiotic baru rasa kurang skit....

Penangan musim panas kata doktor...haaa...ye la...


16 comments:

  1. get well soon, byk minum air ye..hehe..sygnye x mkn donut tu..

    ReplyDelete
  2. Alaaa...sayangnya x dapat makan...ada keja kosong tak kak? Hahaha...

    Get well soon kakak!!!

    ReplyDelete
  3. Donut..nyummy....
    Akak jangan lupa minum air suam byk2..
    Jaga kesihatan akak

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh SA
    tingin lah tengok donut tu

    ReplyDelete
  5. kentalkan hati sambil kecik2 kan mata tengok gambo donat tu...patut le nama pon donat party rupenye kenduri donat secara berkumpulan...kikiki

    ReplyDelete
  6. wahhhhh meriahnya, mudahan manislah perjalanan kawan SA selepas ni InshaAllah :)

    ReplyDelete
  7. Pepagi da nampak gambar donut gebu ni.. Adeh lapaq.
    Hehehe. Semoga cepat sembuh dear.

    ReplyDelete
  8. Semoga cepat sembuh Kak SA. Minum air suam & kumur-kumur dengan air garam. InshaAllah cepat ok tekak tu :)
    Farewell party dengan donut pun comey jugak, hehe

    ReplyDelete
  9. kak, bos akak tu muka cam familiar la..huhu..sape nama dia?

    ReplyDelete
  10. okey, donat pebret tapi boleh gemok

    ReplyDelete
  11. minum air kosong lebih...sy pun skrg ni ngah disiplinkan diri minum air kosong & kurangkan air manis

    ReplyDelete
  12. Suka makan donut... tp kalau beli dunkin donut ke, big apple saya sorang ja habiskan.. family lain x suka cos manis sgt

    ReplyDelete
  13. Ada post kosong lh yer kt situ. Nk apply la

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah