Tuesday, July 23, 2019

Breakfast Like A King..

Hi korang...

Pagi semalam kan..SA sampai awal kat KL Sentral, masa tu dah pukul 7.30am, msg Amnani kawan opis SA dia dah sampai mana, kalau dah sampai nak ajak dia minum kat Kayu Nasi Kandar. Awal giler kan sampai..ye la SA dari Seremban naik bas pukul 6.15am. Awal la sampainya.....so SA teringat Cantin kat NuSentral, tinjau- tinjau eh..eh...buka la...awal pagi dah buka katanya...apa lagi SA order la set classic toast ni...Harga set ni RM8.90 tapi biasa la ada sst kan...jadi la RM10.30...okey la tu still murah lagi...


Teh o dan sekeping biskut


Classic toast, kaya pandan tu homemade tau...sedap


Ada telur setengah masak yang sangat menggoda, kalau dia bagi kicap pekat sure best ni...


Muka happy perut kenyang...

Minum sensorang pun boleh?

Boleh aje la...apa ada hal...separuh orang sure malu kan...SA tak malu pun...janji perut SA kenyang...sendiri makan sendiri bayar kira okey la kan....


10 comments:

  1. okey..nnti kot tersesat ke Nu Sentral, nak cari cafe ni..macam sedap je tgk gambar2 menu dia yg SA share ni...

    ReplyDelete
  2. Amboi, tajuk entri bukan main lagi😂.

    ReplyDelete
  3. menu yang ringkas tapi menyelerakan!
    telur setengah msk tu kalau makan tanpa kicap, jadi kurang umphh lah kan..

    ReplyDelete
  4. Ya Allah sy suka mkn mcm ni kak. ringkas dan mengenyangkan. telur tu paling suka. ehhehe

    ReplyDelete
  5. Yee, buat apa nak malu..asalkan perut kenyang..hahaha

    ReplyDelete
  6. Saya pn selalu sorang2 kak.. Senang hehehe

    ReplyDelete
  7. aida pun boleh sorang2, SA.
    pe ada hal, kan.
    bila da mcm kita ni, anak, kerja, rumah, ofis, shopping, parents...
    ada slot bersendirian, layan la sensorang.
    dari lapar???

    aida start suka makan sensorang, time keje di JB. 2010.
    first time ever merantau kerja sorang diri.
    tanpa asben. tanpa parents. yes la, lepas belajar dah kawin kan :)
    masa tu gi balik keje sorang diri. hmmmm memana tempat makan best kat JB, stop lah enjin kereta.
    releks. makan. terbaik!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah