Monday, July 1, 2019

Top Komentator June 2019 Blog Suriaamanda


Hi korang...

Rutin setiap hujung bulan..semalam lupa nak snap dan update kat blog..tapi takpe la..since biasanya SA umumkan keputusan setiap 1hb so takde masalah kot...Untuk June 2019 SA nak ucapkan tahniah buat Sha Mohamed. Sekali lagi Sha jadi pemenang utama.

Seperti biasa Sha emailkan details ke Suriaamanda@yahoo.com.

Insyaallah kalau takde aral melintang SA akan post hadiah 10hb nanti. Hadiah pun tak cari lagi sebab tengah sibuk sejak berpindah ke department baru ni..

SA buka kembali contest Top Komentator dan mencari pemenang untuk July 2019.

Jom support contest ni...

13 comments:

  1. i'll start back to support this contest.. dulu pernah juga join. Tak ingat pernah jadi top commentor ke tidak last time =)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Terima kasih Kak SA..

    ReplyDelete
  3. tahniah Sha...kita no.3...hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah Sha...kita no.3...hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua.. bilalah namaku nak naik kat sini ye hehe

    ReplyDelete
  6. OMG...saya berada di tangga ke 2..hahaha

    ReplyDelete
  7. ntah zaman bila la aida nak jadi top kat sini, SA...
    blogging pun sendu aje lately.
    tahniah sha :)
    sha memang ohsem!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah