Tuesday, July 2, 2019

Farewell Lunch & Dinner Kak Noky

Hi korang,

Minggu lepas SA agak busy organize farewell ex secretary boss baru SA, Kak Rouhaniza atau lebih selesa kami panggil Kak Noky. Last week Friday merupakan last day kak Noky, tapi kami buat farewell hari Khamis, dua kali buat farewell dalam masa 1 hari. Gigih okeh..nasib Lunch Farewell ada colleague lain tolong gak memandangkan SA baru lagi dalam department ni so masih blom dapat rentak lagi.Cuma dinner tu memang SA yang organize la...Alhamdulillah ramai jugak yang datang sampai makanan macam tak cukup jer masa lunch tu...SA agak sibuk dari pagi sampai ke petang. Dari set up pantry sampai la pergi beli hadiah. SA organize hadiah dari dept dan pergi beli kek. Rasa nak tercabut kaki masa tu..

Jom la tengok gambar....moment2 sedih tiap kali farewell memang ada..



















Hadiah rantai emas dan cincin dari semua staff Malakoff yang ambil bahagian contribute masa farewell ni...

Dinner Farewell at Tony Roma's











Hadiah dari kami satu dept Jam Tangan Fossil harga RM650++
















sayangnya masa gambar beramai- ramai depan Tony Roma's tu SA takde sebab dah lambat sangat. Nak plak SA naik MRT kan..so memang mintak diri awal- awal. Kami enjoy makan dan harap Kak Noky happy with the farewell dinner, siang dah puas dia menangis..so dinner memang dia okey je..takde manangis dah..Oh yer..boss SA yang pakai blazer hitam dan handbag LV kaler magenta tu...best dapat boss ni sebab dia baik sangat, tak garang dan very flexible. Alhamdulillah. SA banyak belajar benda baru dalam dept ni. Apapun tak lama SA jaga boss baru ni...next dia retired plak hujung tahun..Insyaallah SA akan kembali jaga boss lama SA yang lelaki tu...yang tepi sekali sebelah kanan yang specky guy tu...

Buat kak Noky, semoga success dalam lapangan yang baru...bestnya bersara awal dan lepak rumah..banyak plan yang boleh buat kan....

3 comments:

  1. wah bestnya boss baru akak.. seronok hubungan officemate akak

    ReplyDelete
  2. Farewell party memang menyedihkan. :) Kenangan semua teringat kan. MasyaAllah dapat hadiah gelang xD bestnya!!

    ReplyDelete
  3. Mesti penat ada dua event dalam satu hari. Kalau buat farewell party ni, mesti ada yang menangis.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah