Friday, July 19, 2019

Fenomena FaceApp Semua Nak Jadi Tua...

Hi korang...

Giler la semalam kan...fenomena FaceApp melanda warga- warga FB dan Instagram kan...mulanya malas nak layan tapi tengok macma seronok plak diorang ni gelak berdekah- dekah tengok transformation masing- masing bila jadi tua..ada yang pertikai kan..ah..malas nak pening- pening kan..kita nak suka- suka jer..bukan serius pun nak tengok muka masa muda ke tua ke..kalau dah tak leh gurau- gurau suka- suka...sepanjang masa stress la hidup kan...elooo...Ustaz Kazim Elias pun buat...rilex2 sudah....

Jom tengok transformation SA dari umur 40an ke tua kerepot...penipu apps ni...teruk nau kerepotnyaa...penat tau i makan collagen selalu...hahaha...janji hidung masih mancung terletak dah la kan...janji vogue gitu....




Okey la...dah penat gelak kan...

Sabar jer la tengok gambar ni semua...adik SA lagi jahat..katanya macam nyonya pi pasar..kurang asam korang kan....apapun semua ni untuk suka- suka jer..tak der la nak amik serius sangat...kesian la hidup kalau takde senda gurauan...ye tak...

11 comments:

  1. betul tu... tengok kat FB siap ada yang menyindir. Haha... Kesian betul. Padahal niat untuk senda gurau je.

    ReplyDelete
  2. Ramai yang try app ni. Saya tak try pun. Sekadar main-main je. Hidup tak bolehlah serius 24 jam kan.

    ReplyDelete
  3. Itulah dekat timeline Facebook Syaza, boleh tahan ramainya yang guna apps ni. Syaza pun sama juga bezanya Syaza tak letak kat Fb tapi kat Instagram hahaha. Btw apps ni dah lama dah ada. Tapi tetiba dia naik balik. Apa pun SA tetap comel walaupun wajah di mamah usia. xD

    ReplyDelete
  4. Saya belum nak tua...anak kecik2 lom sekolah ni... hahaha

    ReplyDelete
  5. Saya terkejut tengok FB ramai jadi tua. heheheheh Pengaruh erk kak Apps ni.. Akak pulak lain mcm bila dh tua. mengancam. hehehhe

    ReplyDelete
  6. muka jer kdut..lain2 tegang oo..haha

    ReplyDelete
  7. Betul la tu...kute buat sekadar suka-suka je.. Ade pulak yang take seriyes.. Alahai.. Benda boleh gurau, buat apa nak seriyes sangat.. Hehehe

    ReplyDelete
  8. betul tu.
    data kita nowadays da x de privasi nyer dah.
    org boleh sesuka hati wasap, sms, call. rimas!
    aida buat jugak ni, SA. tapi tak update fb lah.
    dok gelak laki bini jer tgk muka memasing :)

    ReplyDelete
  9. ramai yang buat kan..saya tak teringin nak buat lagi.. nak jadi muda jerkk hahhahha

    ReplyDelete
  10. Semalam bukak fb semua dah tua. Hahaha. Tapi myra masih belum terjebak lagi.

    ReplyDelete
  11. memasing pakat share ghupe bila dah tua nnti...saya tak terjebak ngan face apps ni..hehe..tapi chill je tgk sapa yang buat...ala, suka-suka je..apa ada hal...serius sgt pun, bosan...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah