Tuesday, July 9, 2019

Kisah Raya Malakoff KLHQ

Hi korang ,

Meh nak citer pasal open house raya Malakoff KLHQ last week. Kisah SA dah start demam masa tu dan serius takde mood nak beraya tapi joined jugak sebab big boss joined kan...mana boleh tak pi..jadi sebab jer karang...hehe..tahun ni takde pun aktiviti atau pertandingan besar2 seperti tahun sebelum ni..tahun ni lebih pada semua nak berkumpul dan makan..tapi ada la selingan acara bagi memeriahkan majlis, ada pertandingan anyam ketupat, Ikat Samping, Long service award dan ada acara karaoke sampai lebam..hehehe...SA memang tak join la...makan pun takde makan sangat sebab dah rasa tak sihat. Ambil gambar pun apa yang ada je..sampai macam tu sekali tahap kemalasan dan takde mood SA...


SA depan props..organizer mintak SA pakai baju traditional tu..kalau tak demam SA boleh jer pakai...tapi memang dah rasa tak ok..kang pengsan satu hal kan..memang la best sebab nanti ramai bergambar ngan kita...


one more pose


Buruk nau muka tak sihat..hahaha...


Lupa tukar setting bokeh


ni pun lupa...


ni ok skit..


Kami sama- sama secretary


Dengan Aliff Ridzuan..staff AMD


Pertandingan Ikat SAmping


Peserta level SA


Pertandingan Anyam Ketupat


Masa ni ada yang tau dan tak tau menganyam...hehhe


Posing time


Ya allah teruknya muka tak sihat tu ha


One more


Wanita- wanita Malakoff yang tak cukup korumn


Semua bergambar beramai- ramai


Banyak sangat snap ni


Okey last one...



Dengan En Azhari big boss department lama...boss kesayangan ni


With Syara


Me Myself

Itu jer la gambar yang ada...gambar makanan satu pun tak amik..adil la kan sebab tak sihat...masa ni memang dah gigil2 dah..naik office tengok boss pun tersroottt sretttt..sah la berjangkit ngan boss..SA ni kan antibodi fragile...senang berjangkit..dah macam- macam supplement makan dah..sama jugak cepat berjangkit..tahun ni blom rezeki SA dapat long service award, tahun ni SA baru 10 tahun..insyaallah tahun depan kot...best oii...10 tahun service dapat RM2k....


7 comments:

  1. merihanya hariraya kat tempat kak SA.. cantik props tu

    ReplyDelete
  2. Hanya tinggal kenangan bagi mak bila tengok kemeriahan sambuatan raya ofis SA ni...

    Eh... tak sihat pun, SA masih cantik tau. :)

    ReplyDelete
  3. seronok sambutan ramai2 mcm ni. siap ada prop lagi.

    ReplyDelete
  4. demam-demam pun cantik kak SA haaaaa

    ReplyDelete
  5. Happening raya malakoff. Tahniah kak, next Yr 10 thn

    ReplyDelete
  6. happening sambutan raya kat Malakoff..siap ada pakaian tradisional lagi..kalau sihat, confirm sakan posing ngan baju tradisional tu..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah