Tuesday, July 2, 2019

Sambutan Birthday Aidan Kali Kedua

Hi korang..

Bukan main lagi anak bujang SA sorang ni sambut birthday sampai 2 kali..mengalahkan anak artis plak...Ekceli makcik sebelah ayah dia nak sponsor birthday Aidan macam dia sponsor birthday si kembar bulan puasa lepas..so adik SA si Lisa layankan aje .. buat jugak la kan..simple je majlis tapi meriah.. budak-budak kalau bab birthday memang suka la kan..macam tu jugak si Aidan ni..umur baru 2 tahun..tapi dah pandai...


Aidan dh get ready






















Makanan sangat best..SA plak suka sambal udang yang ayah mertua Lisa masak..memang special request ni..pas tu ada ada brownies dan kek birthday..eh...ada nasi ayam jugak..makanan semua best..SA memang mengerjakan sambal udang tu la..untuk Birthday kali ni Aidan banyak dapat hadiah..macam-macam hadiah dia dapat..bukan main seronok lagi dia..lepas ni sampai hujung tahun tak yah beli mainan dah..semua bagi hadiah kat dia kan....

5 comments:

  1. meriah, makanan pun best.... lagi meriah bila ada belon HB belakang tuh....

    ReplyDelete
  2. ramai org sayang ni happy birthday Aidan

    ReplyDelete
  3. Meriahnya besday. Happy Birthday Awak.

    ReplyDelete
  4. Happy birthday, Aidan. Amboi, sampai dua kali sambut birthday. Cutelah keknya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah