Friday, July 26, 2019

Cath Kidston Hand Cream Souvenir Dari London Pemberian Boss

Hi korang...

Boss SA baru je balik dari London, semalam boss bagi hand cream 1 set ni. 1 set ni ada 3 bauan yang berlainan dan SA suka semua bau ni..Bau dia kekal lama sepanjang hari. Diformulasikan pula dengan Shea Butter dan Vitamin E. Sebenarnya Sa baru jer sebulan lebih jaga big boss ni dan SA seronok kerja di bawah dia dan seronok dengan team kami yang tak berapa ramai ni..semua dalam team ni sporting termasuk lah boss SA yang lama. Bila dapat souvenir dari big boss memang best la..nak plak SA memang suka hand cream. Boss macam tau- tau je SA suka..ekceli Cath Kidston ni ada pelbagai barangan dan sangat popular dengan rangkaian bagpack, womans, kids, gifts dan tas tangan yang comel. Jenama ni tak asing lagi dan butik dia ada kat Mid Valley dan KLCC. dan product diorang korang boleh beli juga di Lazada, Shopee, Zalora dan banyak lagi platform..

Jom la tengok gambar....


Comel kan..Hand Cream Trio


Ada 3 bauan...semua best







Bila dapat souvenir sape yang tak suka kan..semua orang suka..nak plak dapat hand cream yang bau dia sangat sedap..bau wangi sepanjang hari..dulu SA ada satu set macam ni gak..tapi dah lama habis dan takde la nak repeat order, SA takde la tayang over2 kat media sosial sebab tak nak la orang cakap poyo plak kan..dapat souvenir pun nak heboh....hahahaha....sekarang dah bertambah lagi koleksi hand cream SA..yang beli kat Bath & Body Works tu pun tak abih- abih lagi..hahaha...tadi masa rehat nampak plak ada sales kat Victoria Station..giler la RM39.90 sebotol...tapi beratur ramai la plak...SA call adik SA memang meroyan la dia...hahaha....tengok la kalau sempat kang SA pergi la belikan untuk dia..bukan apa..Jumaat kan..SA nak balik Seremban dan nak kejar komuter express...hehehe....

11 comments:

  1. dpt gift dr overseas syok ni...bgs bos ingat kt sa bila p travel

    ReplyDelete
  2. Your post is awesome this will be definitely help us, thanks space jewelry

    ReplyDelete
  3. Comelnya design packaging. Best kalau ada bos yang baik dengan pekerja ni.

    ReplyDelete
  4. mesti wangi bau dia, bestnya dapat souvenir macam tu..

    ReplyDelete
  5. wow. gojes nyer gift. terbaik lah bos.
    ingat anak buah.
    gift yg perfect utk org mcm SA.
    aida terasa ia amat sesuai sgt tau :)

    ReplyDelete
  6. Bagus la boss ingat kat anak buah, rezeki tu

    ReplyDelete
  7. Bestnya SA dari gift dari london. Baiknya bos SA.

    Packaging dia comel-comel

    ReplyDelete
  8. Cantik dan comel packaging dia..
    Alhamdulillah.. rezeki kak SA..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah