Wednesday, July 31, 2019

WW : Selamat Bekerja!!!

Hi korang...

Hari ni sampai awal kat office...almaklumlah semalam kan public holiday...so hari  ni dari Seremban so awal la sampai office...Hari ni mood baik...takde bad mood..kerja pun tak pack sangat...boss meeting seharian back to back...eh...jangan cakap SA mengular ye...ni pagi tadi SA snap gambar awal pagi...hari ni pergi kerja pakai baju kurung Pahang kain pelikat..ini kali ke 3 SA pakai baju ni..kalau x salah baju ni beli sedondon dengan Dania masa beraya kat IJN tahun 2016. Masa Mak SA buat Bypass....first time beraya kat hospital...


Baru sampai office, punch in pukul 7.56 pagi...


Check apa yang perlu dilaksanakan pagi ni...


Kita berborak dan bergelak ketawa sat dengan jiran- jiran sebelah


I'm ready to start work!!!

Korang yang sedang kerja tu...selamat bekerja ye...jangan moody sangat...kalau rasa nak marah tu tarik nafas lepas, tarik nafas lepas...insyaallah mood kembali seperti biasa...adakala hati kita ni selalu terusik sebab benda kecik jer kan....

Selamat Bekerja....

11 comments:

  1. Kak SA kerja, saya dah mula kelas semula pagi-pagi. Walaupun agak moody kerana sebab2 tertentu tapi nasib baik masih boleh kawal emosi.

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja kak suria! saya tengah cuti semester hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu darling...selamat bercuti..i is jeles!!!!

      Delete
  3. dah lama saya tak gi kerja pakai baju kurung

    ReplyDelete
  4. Cantik corak baju kain pelikat tu. Manis maklong pagi Rabu :)

    ReplyDelete
  5. Cantik betul kak SA.. happy working yer..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah