Thursday, July 11, 2019

Sarapan Khamis ~ Mee Goreng Telur Mata

Hi korang ..

Dah Khamis dh hari ni kan..esok last day kerja then weekend lagi...Boss SA cuti...tapi secretary cuti dah abis so jangan banyak bunyi sila datang kerja...tak bermakna boss cuti SA xde kerja..kerja masih ada...no relaks...nak relaks pi shopping complex la...hehehe..

So hari ni SA awal skit masuk opis...macam biasa beli sarapan dari kawan opis..hari ni menu mee goreng telur mata..alhamdulillah rezeki hari ni...kenyang betul...


Nampak sikit tapi banyak..siap ada cili jeruk


Teh o panas


pose jap sblom makan


Dah jom makan


eh..ada orang panggil


Jemput makan semua...

Korang perasan x?

🤭🤭🤭

SA dh potong rambut...balik kerja petang semalam terus nekad pi cuci rambut dan trim..ringan kepala..best betul semalam masa lepas cuci dan trim...

11 comments:

  1. Menarik blog awak. Kemas sangat. Tak seperti blog saya. Sebenarnya saya blogger baru tak sampai pun sebulan lagi. Mohon support dan ajarkan saya ya...

    Saya juga ada menulis tentang percutian di sebuah pulau di Sabah. Jika sudi bolehlah berkunjung ke blog saya. btw saya dah follow blog awak.

    ReplyDelete
  2. Pagi ni pun boss nieyl ada meeting, tu yg boleh update sikit pagi ni...
    kalau x, x sempat nak update..hihihi...pagi ni nieyl makan nasi goreng :)

    ReplyDelete
  3. arghhh jeles..kita pun nak trim rmbut tpi en asben x bgi green lite plak..adeh...

    ReplyDelete
  4. sedap tu ...sama selera kita.

    ReplyDelete
  5. Mee goreng dia nampak sedap...tak kembang...tak kaku... ada cili jeruk lagi. Peberet tuuuu...

    ReplyDelete
  6. alaaa belum breakfast lagi ni.....terasa laparrrrr

    ReplyDelete
  7. bila ada cili jeruk, pe pun jadi sedap.
    terutama mee goreng.
    simple. kenyang. alhamdulillah...

    ReplyDelete
  8. Mee goreng kalau makan dengan cili jeruk, memang layan.. Cantik rambut baru kak SA..

    ReplyDelete
  9. Lapar pula bila baca entri malam-malam😂.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah