Friday, July 26, 2019

Sedapnya Tauhu Begedil Sambal Kicap Parit King

Hi korang...

SA ni sejenis yang cepat terjebak tau...apa jer makanan lalu lalang kat timeline media sosial SA yang SA nampak sedap confirm SA nak cuba...kali ni SA terjebak plak dengan Tauhu Begedil Sambal Kicap Parit King hasil air tangan BroFramestone yang merupakan salah seorang blogger dan kawan blogger SA. Kebetulan semalam Bro nak hantar order area office SA, seawal 6.30am Bro dah contact SA untuk deal order..makanya terjadi lah aksi- aksi seperti kat bawah tu ha...

Hasilnya....memang SA puas hati...sedap..tauhu bergedil sedap sampai SA degil x nak berhenti makan...muahahaha...kuah kicap dia sedap betul..cukup rasa dan cukup pedasnya...memang tak dinafikan Tauhu Begedil Sambal Kicap Parit King ni memang power....tak sangka Bro ni dalam diam pandai masak rupanya...bukan tauhu bergedil jer dia jual ye..dia ada gak jual Sambal Petai Ikan Bilis dan Sambal Petai Ikan Masin yang kini mendapat tempat dikalangan peminatnya tersendiri..nanti SA nak order Sambal Petai Ikan Bilis plak la...sebab SA x makan yang ikan masin...


Satu pek ada 5 ketul RM5 hengget..


Muka teruja...


Muka Puas hati


Muka tak leh berhenti mengerjakan sambal kicap


Muka sangat menikmati...

Haaa...cukup pakej muka- muka SA tu ha...

SA rekemen sangat- sangat...korang kalau nak order boleh contact BroFramestone..korang deal la ngan bro kan...maybe bleh delivery ke rumah atau opis korang...Tauhu Begedil Sambal Kicap Parit King memang best..satu pack tu korang makan takleh share ngan orang lain dah...SA beli 2 pack..satu pack makan ngan kengkawan...next nanti nak tanya sape yang nak order..boleh SA open order and ajak kawan- kawan opis beli...Bagus Bro nyer bisnes ni sebab x kedekut bahan..tauhu bergedil dia cukup segalanya, inti pun banyak...puas hati...korang cuba la.....

18 comments:

  1. Perghhh..kita teringin gak tauhu bergedil bro ni sejak dulu tak dapat2 lagi ni...

    ReplyDelete
  2. Sedapnya tengok kak sa makan

    ReplyDelete
  3. hu hu hu hu...
    nampak dah ni kat fb SA semlm.
    bro ada buat delivery ke Melaka? :)

    ReplyDelete
  4. mmg berhantu kalau dpt yg sedap pastu smbal tu pulak pds semua cukup rasa...

    ReplyDelete
  5. Saya jarang beli tauhu bergedil walaupun minat makan. Biasanya minta adik saya tolong buatkan atau saya sama-sama buat dengan dia masa cuti semester.

    ReplyDelete
  6. Look so yummeh.. nnt i nak order jg lah dgn Bro. Actually dah lama kecek2 dgn Bro kot2 dia ada delivery area Ampang.. boleh la dia delivery kat Zaza.

    ReplyDelete
  7. Adoiii!!! hahaha... begitu sekali penangan tauhu begedil Broframestone ya

    ReplyDelete
  8. tgk akak mkn pun dah tahu sedap..yummy..:)

    ReplyDelete
  9. Kak SA, Migha pun minggu nie hunting Tauhu Bergedil. Boleh la nanti nak order dengan Bro.

    ReplyDelete
  10. Dap nya tauhu bergedil. Lama tak makan. Tengok SA makan dengan macam2 gaya. Hee jeles ni. Nak jugakk :)

    ReplyDelete
  11. Alamak, tengok akak makan nampak sedap la pulak, Atul xpernah try lagi ni, teringin la pulak. Nampak gayanye kena cari ni.

    ReplyDelete
  12. penah try tauhu begedil ni beli ngan orang lain tapi tak kena ngan tekak..mebi sebab saya tak baper suka tauhu..begedil mmg feveret cuma kombinasi dua ni, saya rasa tak kena ngan tekak..saya la..org lain suka je...

    ReplyDelete
  13. Suka betul kalau dapat tauhu begedil yang sambal kicap dia sedap.. puas makan..

    ReplyDelete
  14. Hmm saya tak berapa suka lak tauhu begedil ni ... wife ada beli, tapi tak kena dengan selera la .. heheeh...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah