Tuesday, July 23, 2019

Lunch Di Pasta Zanmai NuSentral Dengan Colleague

Hi korang...

Bila dah namanya kerja kat KL ni..masalah utama yang menyelubungi adalah bab makan tengahari...haha...ntah bila la nak rajin bawak bekal semula ni...korang tau jer la makan kat area KL ni mana ada yang murah- murah...kalau campur la sarapan pagi ngan makan tengahari punya bajet every day dalam RM30++, Kalau dah sebulan berapa kan...ya allah bila la semangat rajin ni nak datang semula...kadang letih nak fikir nak makan apa..So semalam SA dan kawan opis SA, Amnani makan kat Pasta Zanmai, mulanya nak makan kat Nyonya Colours pas tu penuh plak..terus pi Pasta Zanmai dan speechless tak ramai orang....

Jom tengok gambar apa menu yang kami order...


Chicken Teriyaki Omu Garlic Rice RM16


Ice Lemon Tea

Chicken Teriyaki Omu Garlic Rice ni lebih kurang macam Nasi Pattaya, Garlic Rice yang dibalut dengan omelette lembut. Nasi goreng yang beraroma menarik dan dilengkapi dengan hirisan chicken teriyaki yang sedap...kami berdua sepakat pilih menu ni sebab dalam gambar nampak menarik...Ice Lemon Tea dia tetap sedap sama macam dulu...rasanya lain dari yang lain...mesti ada secret recipe ni..sekarang korang perasan tak mana- mana restoran tengah adakan kempen no straw...nasib la teguk air takde straw...hahaha....

Total damage untuk 2 orang makan RM44.00 so sorang RM22.00 je untuk lunch yang sedap...

Jom ke Pasta Zanmai......


8 comments:

  1. Teman kalau malas nak keluar lunch or tak ada kawan-kawan yang mengajak, teman hello grab food jer, makan kat office...

    ReplyDelete
  2. Menariknya nasi tu dibalut dengan telur yang lembut macam tu..first time nampak

    ReplyDelete
  3. Kl mknn mmg mahal kan kak.. Sekali sekala tak pe.. Hari2 mmg pengsan

    ReplyDelete
  4. area SA tu, mmg sabar je kalau part makan..tapi sonok banyak pilihan..cuma kena kuar ongkos lebih je..

    ReplyDelete
  5. Saya kalau gi makan makan...memang selalu ambik ais lemon tea... mmg rasanya tu la air sesuai lepas makan yg berat berat

    ReplyDelete
  6. haishh petang2 ni tgk makanan jer...lapar pulak dahh

    ReplyDelete
  7. Sedapnya kak. Dah lah tengah lapoooo ni. Ais lemon tu sejuj tekak. Suka sgt

    ReplyDelete
  8. Duit banyak habis untuk makan je kan sebab harga makanan mahal. Tapi sekali-sekala tak apalah makan yang mahal sikit­čśé.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah