Monday, July 29, 2019

Jadi Personal Shopper Victoria's Secret Untuk Adik Beradik

Hi korang...

Jumaat minggu lepas..dapat title Personal Shopper memandangkan Victoria's Secret buat sales body mist dengan body lotion..SA ni tak pernah terjebak beratur nak masuk tempat- tempat ada sales ni tapi apabila dah dipujuk oleh adik beradik maka Kak Long diorang ni cair la...patut balik naik train komuter express pukul 5.55pm terus terpaksa naik train pukul 7.10pm. Punya la lama beratur nak bayar kan..tak pernah- pernah la SA join benda yang pada SA boleh buat stress tapi terpaksa la..kesian kat adik beradik..area Seremban takde VS kan....Sales kat semua outlet sampai Ahad semalam je...

So dari opis SA cepat- cepat keluar pergi VS kat NuSentral...


Belakang tu office SA..


Ni arah ke NuSentral..memang dekat giler la...

Sampai- sampai je takde tunggu lama nak masuk..terus jer dapat masuk..memang penuh dengan orang dan tak dan SA nak amik gambar betul- betul..just amik gambar body mist dan hantar kat grup whatsaap je...


Amber Romance..best bau ni...


Bare Vanilla...okey la tp SA x suka...


Love Spell ni best


Love Addict pun best...


Rasanya diorang nak abiskan stok Amber Romance ni kot..kebanyakkan ini je ada..SA terlambat la..sebelum- sebelum tu banyak yang baru- baru


Beratur panjang nak bayar


Ini yang SA grab...sorang limit 8 botol je


Suka body lotion ni...tapi dah beli body mist 8 botol..x dapat la beli body lotion


Yang ni tak sempat nak explore..


Hambekkk....satu bag ha...

VS ni memang tau kita beli banyak sebab orang kirim kan..siap dia bagi paper bag kecik- kecik tu..8 bag dapat so semua yang order merasa la paper bag kecik tu...SA tak beli ke? beli la jugak 2 botol untuk anak dara kat rumah tu..yang stok sebelum- sebelum ni banyak nak abis dah...SA bila-bila je boleh pi beli sebab dekat kan..cuma tak kuasa nak pi time sales je sebab ramai dan berebut- rebut...tapi kalau tak sales mahal plak harga sebotol...

Lepas ni kalau ada sales lagi confirm kena jadi PS lagi la ni..confirm tak leh melarikan diri dah...

9 comments:

  1. alaaa, 8 botol jak ... kalau unlimited bottles, mesti banyak kena suruh borong ni..

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh.. dah naik pangkat jadi PS ni, hihi

    ReplyDelete
  3. Wah.. sale.. Lama tak beli VS nie..
    Rajin kak SA jadi PS ye..

    ReplyDelete
  4. Syok jugak kengkadang jadi PS, hahah Tahniah kak long

    ReplyDelete
  5. sy pun suka Love Spell tu. bau dia mcm manis-manis buah gitu. Tp lagi suka dgn Bombshell.

    ReplyDelete
  6. aida x pernah beli vs ni, SA.
    tapi sgt tahu la.
    member ramai yg pakai.
    time sale, abis lah timelini fb aida dek updates from diorang :)
    lgpun murah rege nyer. affordable, kan.

    ReplyDelete
  7. Banyaknya Kak SA tolong belikan untuk orang. Saya malas sikit kalau kena beratur panjang-panjang ni. Lebih prefer kirim duit pada orang lain untuk beli benda-benda yang perlu menunggu lamašŸ˜….

    ReplyDelete
  8. pernah beli VS masa sale tp time tu kt JPO..lama giler dh...lps tu adik yg keje kt arab blikan utk kakak2 kt msia...yg kt butik2 time sale tk pernh pi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah