Wednesday, July 10, 2019

Wordless Wednesday ~ Sarapan Pagi Ini...

Hi korang....

SA kan masih takde selera nak makan..tekak masih pahit, air liur masih pahit..makanya memang problem nak makan walau perut lapar. Kat Opis SA ni ada je kawan opis jual sarapan pagi setiap hari..hari - hari lain- lain menu. Senang sebab kadang- kadang takde masa nak pi food court. Kadang- kadang malas bawak bekal..So hari ni menu Nasi Lemak Ayam Rendang...Alhamdulillah kenyang sampai petang.


SA suka sambal tu...sodap...


Muka masih kurang sihat...

Nama je makan...tapi tak habis pun...macam ni la SA hari -hari minggu ni...dengan runny nose..tersumbat..tak selesa..nikmat makan tu hilang...nak buat cane kan..allah uji sebab sayang....ada yang cakap kumur- kumur ngan air garam...erm...dah lebih dari air garam dah SA buat..sama je..takde pun nampak nak makin elok...kurang sikit je la..nak kena sabar je..takleh nak stress- stress....


9 comments:

  1. Get Well Soon SA...kalau dah tak sihat, makanan sedap depan mata pun buat dono je kan..

    ReplyDelete
  2. Moga cepat sembuh untuk Kak SA. bila kurang sihat, selera makan tak ada. Kadang tu lapar, tapi nak makan tak lalu pula :(

    ReplyDelete
  3. Macam dah lama Sis tak makan nasi lemak...tengok SA makan teringin pulak...

    ReplyDelete
  4. kena pergi klinik tu SA kalua tak baik2. Semoga cepat sembuh tau

    ReplyDelete
  5. Sabar SA. Mmg kalau time x sihat ni, selera mkn out..mknan sedap pun jdik x sedap.

    ReplyDelete
  6. nampak sedap tu....ayam rendang pulak tu! double kesedapan! moga kembali sihat kak SA

    ReplyDelete
  7. mudah nyer ada ofismet yg jual makanan.
    memudahkan org lain, kan :)
    sedap plak tu. alhamdulillah...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah