Thursday, July 18, 2019

Lunch Dengan Officemate Di Cantin NuSentral

Hi korang...

Hari ni SA lunch ngan kawan opis SA si Amnani, betulnya SA belanja Nani makan tengahari sebab semalam birthday dia..semalam tak sempat nak makan sama sebab SA halfday. Mulanya memang takde idea nak makan kat mana pas tu terus teringat kedai baru buka ni..mana tau kan sedap plak. ternyata memang sedap..pilihan makanan pun banyak walaupun ianya konsep kantin.Banyak local food yang sedap..memandangkan dah lunch time so kami pilih nasi. The best part set lunch kat sini didatangkan dengan pilihan air iaitu barli, lemon tea dan air serai pandan. 

Jom la tengok gambar apa yang SA makan....


Next nanti nak makan half boiled eggs ngan classic Kaya Butter toast la...siap ada signature curry laksa tu ha...dapnyaaaa


Antara local food yang diorang jual


Ni pilihan SA..Set Kam Heong Chicken With Rice


Sebab sedap up lagi satu gambar


SA pilih air Barli..


Hasilnya sesudah makan....portion besar tau...memang tak bleh habis


Murah kan?

Kawan SA si Amnani pilih Nasi Ayam Goreng Kunyit ngan Ice Lemon Tea. Pun sedap gak..portion besar gak sampai dia tak habis..memang sedap makan kat sini...Kedai dia kat area luar menghadap ke Brickfield dan satu level ngan Family Mart...

Next nanti nak makan kat sini lagi la...set lunch dia murah...

11 comments:

  1. serius mmg nampak sedap lah kak nyam nyam..

    ReplyDelete
  2. Nampak sedaplah makanannya. Yang paling penting harga yang dibayar berbaloi dengan kuantiti makanan.

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa lahhh malam2 tengok makanan ni ­čść

    ReplyDelete
  4. Wah nampak sedap SA.. harga pun murah ja kan..

    ReplyDelete
  5. sedap sangat tu sampai up gambar lagi..

    ReplyDelete
  6. ala lapar tengok makanan sedap ni sis...hihi harga pun o.k tu

    ReplyDelete
  7. Ok la..agak murah juga dengan makanan yanh ditawarkan

    ReplyDelete
  8. terkenang semlm aida dinner di rnr jejantas sg. buluh.
    ada kedai mohd chan.
    sempat la interview adik kaunter tu.
    apa kam heong rice? ada satu lagi, lupa plak nama nyer, SA.
    ala-ala masak kicap tapi pedas, explain nyer.
    sedap! chinese style food memang marveles.

    ReplyDelete
  9. dapnya...sonok area ofis SA, byk pilihan makanan..area ofis saya..tue je la..

    ReplyDelete
  10. dapnya...sonok area ofis SA, byk pilihan makanan..area ofis saya..tue je la..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah