Wednesday, June 1, 2022

Pengumuman Pemenang Top Komentator May 2022

Assalamualaikum...

Hi korang...

Seperti biasa...seperti bulan- bulan lepas...SA nak umumkan pemenang bagi Top Komentator blog SA untuk bulan May. Entry ni maybe ada yang tertunggu- tunggu kan...



 


Tahniah Jannah dari blog The Wonderful Jannah

Seperti biasa buat Jannah sila email atau Whatsapp alamat kat SA... insyaallah minggu depan SA kirimkan hadiah..

Buat yang tersenarai dalam list terima kasih kerana rajin berkunjung, x pernah jemu tinggalkan komen...dan x pernah gagal support SA...

Dengan pengumuman tu tadi SA buka kembali gelanggang Top Komentator blog SA dan mencari pemenang baru untuk bulan June 2022. Yang menang dan dah terima hadiah dari SA hanya sedikit je SA minta...just buatkan 1 entry apabila hadiah diterima dan link kan ke blog SA...

Jumpa lagi next entry...esok nak merendang uiiiiii

9 comments:

  1. tahniah semua...
    nama ammi ada dalam list maknanya takdelah berat nau jari ni nak menaip kan

    ReplyDelete
  2. Tahniah kpd yg menang.. Wahh sempat merendang lagi.. lanjutan tempoh masa raya ni... hihi..

    ReplyDelete
  3. Tahniah, Jannah. Alaaa.. kena kerja lebih keras ni.

    ReplyDelete
  4. Tahniah blogger yang menang 👏🏽

    ReplyDelete
  5. sekejap aje dah masuk jun.. tahniah jannah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah