Tuesday, July 6, 2010

The Bestest Blog Award!!!!hehehehe..best ker..???

Hish...blushing!!!malunya...

Best ker blog Lisa ni..ntah kat mana la bestnya kak neena oiii...

1.Anda mesti beri pujian kepada pemberi award ni -tima kacih..tima kacih..Kak Neena mekasih ler bebanyak..denag anugerah award yang tak terhingga ni buat Lisa malu merah pipi tau.....

2. Sila beri award kepa 10 Blogger yang Lain- x mo la 10 jer..semua 73 follower Lisa mana yang belum pernah dapat award ni sila la amik yer..of cos la Lisa ikhlas....yang lum jadi follower x reti2 nak follow...i will follow u back tau....

3.Anda kena beritahu kepada 10 blogger ini - Dah bagi tahu dah punnn...

4.Bagaimana anda boleh di gelar blog yang best dan great? - Tang ni memang la amsuk bakul angkat sendiri..Lisa rasa Blog Lisa ni sempoi giler walau x istimewa mana dan cara olahan Lisa adalah datang dari hati dan sanubari Lisa, xde niat nak singgung hati sesapa atau nak melebih2, Lisa blog tentang diari kehidupan Lisa serta keluarga ..mula2 dulu blog ni kepunyaan Kak Long Lisa tapi disebabkan ada masalah sikit maka Lisa sepenuhnya menerajui blog ini..thanks to Kak Long Lisa yang banyak bagi tunjuk ajar..dari sini Lisa dah ramai kawan..dan yang best dapat merapatkan silaturrahim sesama kita kan....

Fuhhhh...settle...sib baik Kak Neena bagi yang senang2 jer...settle!!!!!


6 comments:

  1. salam kenal dari akak .. congrats dikkk kawan2 menghargai tuhhh ;))

    ReplyDelete
  2. semua blog yang akak baca best,termasuk blog suria tapi paham-pahamlah.tapi kalau suria komen , akak ingat sikit.akak ni harap komputer kat opis je.

    ReplyDelete
  3. mestilah bess kalu tak takkan dapat award tahniah hehe

    ReplyDelete
  4. akak dah comment semalam.. tapi tak kuar.. confirm masalah blospot lah nie kann! hehehe.. takpe.. btw.. thanks coz sudi wat tag nie yer! muaahhss! :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah