Tuesday, July 6, 2010

Aduhaiii..omak dan abah den....

Ateh pun x tinggal..cuma along jer x teruja sebab dia dah muak ngan pengalaman pi tempat orang
Abah tgh beli souvenir utk kwn2 tempat kerja
beli mak..jgn x beli..
sesi membeli belah dan pilih memilih
ni pehal ni..berebut baju ke apa..
yer..itu adalah Kak Long Lisa yang tgh meng GOMOKKKKK...padan muko ko Long..dulu ko ejek akak kan?

Pasangan bahagia
tengok la kegembiraan terpancar di wajah suami isteri ini
Mak x sedih pun nak tinggalkan anak bongsunya kat sarawak

Mak dan Abah Lisa bukan la dalam golongan insan2 yang suka shopping,kalau pi mana2 pun hanya beli benda2 yang perlu sahaja..tapi sebaliknya berlaku adalah..seusai..cewah..ayat dalam novel..sesudah proses pendaftaran adik bongsu Lisa tu mak dan abah yang begitu teruja nak memulakan sesi perjalanan mengelilingi bandaraya Kuching...menurut kata Ateh..diorang berdua ni sikit pun x penat ..kalau x ..mesti mengeluh...sakit kaki la apa la...yang kelakar diorang boleh membeli belah utk saudara mara hasilnya memang la banyak..tapi untuk diri sendiri terlupa nak beli..makanya Ateh kata malam tu pukul 9 malam diorang keluar sekali lagi ke bandar Kuching...cari barang2 untuk diri sendiri pulak....alahai omak dan abah den....sabar jer la...teruja sungguh mereka pergi tempat orang kan....Ateh ckp cuma along jer berhemah sikit dalam membeli belah..dia banyak memerhatikan mak dan abah dan senyum sendiri ..geleng kepala jer tgok tingkah laku mak abah...

1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah