Friday, July 9, 2010

Dah La Tinggalkan Mak Yang...posing lak overrrr!!!!

amik gambar latar belakang kapal terbang
la..nak jadi mcm patung tu plak ke..
amboii..saje jer kan...
la..jadi robot lak..
dengan mama...bestnya time ni..
aikk..bersilat bagai..kenapa?
huh..jeles..background cantik..
cheh..atok kat belakang tu over lak..
hah..ni minah senget
seronok ek main air
panas ker cik dania?
nampak tembam la dalam gambar ni
gambar ni Mak Yang suka..
sekarang posing kat sini..dah besar nanti posing sbg pelajar lak ye..
hi..nama saya Ainnul Dania Huda...jaom tengok saya posing...
Lihatlah posing over anak buah Lisa tu....mmg over tau..dah la tinggalkan Mak Yang dia nih....pas tu posing over2 lak...tapi yang best Dania belikan Mak Yang dia ni chocolate...sedappppp...dah habih dah pun Mak Yang makan sensorang..sikit pun x bagi Uncle Ajep..hahahaha..next time kalau Dania pi jalan2 dgn mama lagi..Mak Yang nak bisik2 lagi la..mesti Dania sayang Mak Yang kan....hahahaha..giler jahat....


6 comments:

  1. amboi , kecik-kecik lagi dah pandai posing.ada cita-cita nak jadik modelah tu.mama dia nak pergi mana suria naik air asia?

    ReplyDelete
  2. oh..ni masa diorang pi sarawak ari tu kak...

    ReplyDelete
  3. comelnye peluk sket

    hahah geramm

    ReplyDelete
  4. alololo.. bukan main dia posing sakann! nie mesti bakat yg turun dari mama dia nie! heehehehehee.....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah