Thursday, July 1, 2010

Esok Terbang Ke Sarawak.. Suka heh nak tinggalkan orang!!!


Pagi2 mak Lisa dah call ingatkan Lisa esok diorang semua dah nak terbang ke Sarawak..so mlm ni semua berkumpul kat umah..Along Lisa balik ptg ni..dia biasalah malam baru sampai...dia adalah salah seorang yang di paksa utk meneman mak abah...yer ker kena paksa...hahahaha..lebur duir seribu lebih bayar tambang sendiri ngan anak..tiket pergi balik RM540 seorang. hamboihhhh...mahal nak mam la..agaknya sebab booking on the spot bukan booking utk yang promosi kot...kalau promosi mesti murah lagi kan...untuk pengetahuan semua ini 1st time mak abah, dania dan ateh naik kapal terbang..along dah banyak kali kot sebab selalu out station.Lisa x pi?yer la u olls...Lisa x sihat..tgh mabuk2 nih....nak pi cane..pas tu ongkosnya agak merudum la lepas kahwin ni...bukan x nak pi..sebenarnya x dapat cutiiiiii!!!!!!!!!!!!harus keji bos Lisa sebab x bagi cuti kan....kijammmm...!!!!!!!x per..Lisa leh pergi jugak satu hari nanti....tengok la..(ayat dengki). sudah dikirimkan Sony Cyber Shot Lisa utk diorang posing2..nanti diorang balik Lisa kongsi kat sini eh...Risau jugak diorang gi sana..betul ke x tempat tinggalnya, makan minum nya..dengarnya Kuching mahal serba serbi kan?x per la ada orang kaya yang pi...hehehehe...

6 comments:

  1. ada sesetengah orang..klu awal2 preggy xadvise nak travel dengan flight..takut tekanan tue xdapat di terima .....so xpa la klu lisa xpegi pun...mana taw ada rezeki lisa btoi2 preggy kan...

    ReplyDelete
  2. Salam bertandang lagi..
    moga hari ini lebih baik
    dari semalam..
    selamat terbang
    dan selamat
    segalanya..

    جزاك اللهُ خيراً

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan lisa.. thanks for dropping by at my blog! and dun worry, insya allah ada la rezeki lisa ke swak tu nnti. nnti g visit adik, boleh dia bwk lisa jalan2 lak kan.. :)
    btw nice blog!

    ReplyDelete
  4. takpe... awak duduk diam2 kat sini and get a good restt ok! hehehe...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah