Thursday, July 15, 2010

Jom Ikut Dania Shopping Barang Dapur...

Hai auntie and uncle,kakak dan abang...semalam Dania ikut Wan dan Atuk pergi shopping barang dapur...Dania memang suka pergi shopping...jom ikut Dania...

walaupun Dania dah besar..Dania suka mencuba mainan kanak2 ini...

Masa kecik2 dulu Dania ada jugak mainan ni atuk yang belikan tapi dania dah sedekah kat sepupu Dania sebab Dania dah besar....

Cakk!!!Dania suka duduk dalam troly...kadang2 Dania suka tolak troly sendiri..

Dania pun suka belon..mana2 pergi Dania mesti dapat belon free...

Tgok la barang dapur Uwan Dania..walaupun tak banyak tapi telur kegemaran Dania mesti ada,nugget dan air yogurt...kalau mama dania balik lagi best sebab Dania boleh minta apa sahaja..Mama Dania mesti tak marah kalau Dania nakbeli makanan atau coklat banyak2 sebab walau Dania x boleh habis...mesti ada orang habiskan...orang tu ialah..Mak Yang Lisa...
* ini la akibat kalau idea x mariii.....hahaha...larikkkk!!!!!


3 comments:

  1. cik pah kalau shopping pun mesti beli nugget.. adeeb nyer fav.. especilly yg tempura ..kalau yg salut breadcrumb tuh dia tak gemar sgt

    ReplyDelete
  2. cik pah
    - mmg satu kemestian pada budak kecik tu terutama yang paling utama mak yang dia ni ha...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah