Tuesday, July 27, 2010

Miles Of Smiles....Nun Jauh Di Sinunnn....

DI GAM DENGAN GAM GAJAH SAMPAI 27th JULY..next entry kek bawah yo....
Bangga betul bila ada rakan dari perantauan menyinggah kat blog Lisa yang x seberapa ni...terus kagum dan teruja nak join contest..bangga acik memang bangga....mana la mama zharfan ni jumpa blog Lisa..apa pun terima kasih kerana sudi menyinggah dan membuka hati Lisa untuk menyertai contest beliau..dan hadiah yang dipertaruhkan.....

*

*

*

*
walau Lisa tidak menyokong mana2 team..kalau dah org nak bagi..Lisa ambik yo...lopeh tu ucapkan terima kasih...





*
*
*
*
*
*
dan jugak ini...

"Lisa Follow Miles of Smile kerana..walaupun beliau berada nun jauh beribu batu bersama keluarga tercinta beliau berpijak di bumi yang nyata..adat resam kita tidak dilupa dan suka melihat kehidupan happy beliau bersama suami dan putera2 tercinta..Lisa kagum dengan ketabahan beliau di perantauan"

kalau nak tau ttg contest ni..klik sini yo..sajer jer kan..dengki x nak sapo2 monang kecuali Lisa..kalau monang..belum apa2 dah ada hasad dengki nih....weh Lisa..tuhan marah dengki mendengki la...eh..jommm...follow beramai2....


3 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah