Thursday, July 8, 2010

Cute Blogger Award- Awwww!!!!Cute Ker????



Alahaiii..cute ker blog Lisa ni...apa pun terima kasih kepada Sueriani Ali,

terima kasih banyak2 sebab bagi award ni kat Lisa..sedangkan blog Lisa ni x seberapa pun...

ok..kita tgok soalan Tag dari Sue.

1.Apa nama blog dan kenapa letak nama tu?-done
Nama Blog Lisa suriaamanda@blogspot.com kenapa Lisa letak nama ni..sebenarnya nama ni pilihan Kak Long Lisa..x tau kenapa pada dia Suria tu membawa maksud Sinar baru untuk hidup dia..semua sudah maklum Kak Long Lisa memulakan hidup barunya selepas Koma 3 minggu akibat H1N1 dan nama Amanda pulak adalah gabungan Aman Damai.So lepas dari koma tu hidup dia aman dan damai tanpa ada sebarang masalah cuma dia mengalami amnesia,banyak memori lama dia hilang dan agak sukar untuk dia mengingati apa sahaja memori dia lama dulu..kesian kan....

2. Bila Start Buat Blog?
Alamak Lisa tak ingat la...Rasanya baru lagi..hujug tahun lepas kot 2009

3.Sapa First Follower
Mashitoh Ahmad tapi dia xde blog..x jumpa pun..terima kasih yer....

4.Ucapan Khas untuk pemberi award.
Sueriani Ali..terima kasih diatas anugerah ini dan amat Lisa hargai..moga Sue bahagia bersama keluarga especially permata hati..moga tabah hadapi dugaan dan marilah kita bersama2 mewarnakan dunia blogging..ewahh...andai ada kesempatan insyaallah kita akan bertemu suatu hari nanti..doakan kesihatan Lisa dan moga silaturrahim ini terjalin hingga ke akhir hayat...

5. Lastly 9 orang cute yang kena Tag.
Aramak tuan...ini yang lemah ni....malas nak taip panjang2...Lisa cuba la yer...

Okey!!!selesai..tapi mcm x adil kan..kepada follower Lisa yang lain..Lisa bagi u all award ni jugak..sapa rajin buat eh...kalau malas x dapek acik nak tolong de.....


9 comments:

  1. Lisa terima kasih menyayangi akak.akak akan buat tag tu dan ambik award bila tak busy ye sayang.jaga diri dan kesihatan ye.

    ReplyDelete
  2. Cute ke shu ni lisa...??? hehehe..

    nyway..thanks tau... kang shu wat...:)

    Luv u lisa..

    ReplyDelete
  3. TQ dearr sbb kategorikan akak sbg 'cute blogger'.. hahaha.. cute kerrr? kekeke.. btw, thanks yeah! nanti akak wat yer..

    yg pasal kak long lisa tuu... sedih akak baca... apa pun semoga kak long lisa semakin sihat dan ceria2 selalu dlm menghadapi hidup yg mendatang yer! ;)

    ReplyDelete
  4. alamak..ada award...thanx lisa..nak kena buat ni..
    yg lisa bg dulu tak buat2 pun..jgn marah yer..its not that i dont appreciate..but as the time passed by..i 'terforgot'..then nak cari balik tu...ehemmm2 jelah kann..

    ReplyDelete
  5. sedih baca kisah kak long...kim salam dia k..tabahkan hati dalam menghadapi apa jua situasi..sesungguhnya ALLAH tue maha adil.dia xkan sesekali menguji umatNYA melebihi dari kemampuan umatNYA...
    wah cute ke akak boyong ko nie.hehehhe nanti akak buat k...

    ReplyDelete
  6. sedey baca kisah kak long...sesungguhnya ALLAH xkan menguji umatNYA melebihi dari kemampuan umatNYA...sabar dan tabahlah menghadapi ujianNYA..insya-allah pasti semuanya akan kembali macam biasa...

    wah cute ke akak buyong ko sorang nie dik nun...heheheh nanti akak buat k...take care...

    ReplyDelete
  7. tq lisa!
    yaty nk wat nie..
    hehehhe..
    =)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah