Monday, July 5, 2010

Boring...Monday Bluesssss!!!!!!!!!!

Salam U olls...

Hai..2 hari x berupdate...adik bongsu takde kat umah dan laptop pun pas ni xde dah...tak leh nak update la weekend punya cerita.

Memandangkan family Lisa semua pi Sarawak, tinggal lah Lisa dan suami jaga umah...boring jer kat umah senyap sunyi...badan plak x sihat.

Lisa dah buat test kat Klinik...masih takde tanda2 lagi...x tau kenapa dan doktor pun pelik..Lisa pi Klinik pun sebab bleeding..tapi bukan period..2 hari jer...kenapa yer?Doctor pun pelik..Lisa dah rasa mcm nak frust dah..tapi doktor ckp just wait and see...Lisa cuma pelik mengalami simptom2 orang mengandung...sampai la sekarang ni,masih mual2,muntah..kulit gelap....nak kata mengandung masa pi check x nampak lagi....pelik la...naper erkkkkk....

Family Lisa dah selamat balik dari Sarawak..Lisa banyak dapat buah tangan...tshirt,kain batik sarawak..ikan masin...dan best sekali mak Lisa belikan Lisa banyakkkkk...chocolate...sukeeee...

Lisa tgh charge batery kamera..nanti Lisa upload gambar diorang...yang x best cuma Lisa jer takde...gambar diorang banyak yang merepek...masing2 sibuk shopping...xper la..apa yang ada ajer la kan....

6 comments:

  1. salam
    insyaallah pasti akan beroleh jua nanti...
    cheqna doakan moga lisa cepat2 dapat baby ye =)

    ReplyDelete
  2. tunggu 2 minggu lg check semula.
    kalau nak cepat minta doktor check hormon HCG dlm darah.

    ReplyDelete
  3. cheqna
    -mekasih...

    ceroi
    -awak lak tak sabar eh..

    ieda
    - yes doctor...

    ReplyDelete
  4. Mungkin bb malu lagi nak tunjukkan diri tu

    ReplyDelete
  5. check dekat klinik doc scan ke apa?? sebab klu scan memang xnampak sebab masih terlalu awal..selalunya doc suggestkan check pakai test kit tue jerk..dah masuk 4bulan cam tue baru doc akan scan....sama macam akak dulu awal2 preggy pun memang akak ada bleeding...sampai almost seminggu..lagi lama kan..tapi klu ALLAH dah tulis rezeki kita insya-allah..banyakkan berdoa k..mintak yang terbaik... :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah