Thursday, July 15, 2010

Besarnyaaaa....Lagi Besar takde ke?

Apa cerita lak ni?
Ha....semalam lunch kat salah satu gerai nasi kandar kat Putrajaya. macamana boleh lepas Lunch kat sini? semalam adalah hari dimana kami di kehendaki melawat Pantai Medivest Hospital Serdang, lepas sesi lawatan berakhir makan bos pun ckp nak belanja makan nasi kandar, dah lama dia x pekena kan...kami yang tgh kekeringan menadah syukur..ada gak yang nak belanja...enjoy the photo..
Bos sedang memilih menu..
pekerja restoran yang over...melambai2kan udang ke arah kami...

Ketam goreng masala kalau x silap...
huiii..dari jauh...dah nampak dah keseksian udang galah tu...

tgokkk....menggiurkan la....mahal nak mati ..seekor harga RM49 hengget...
tapi bos Lisa x ambil pun udang tu....sob..sob..sedih...kitorang makan kari kepala ikan..memandangkan bos kedekut x nak amik udang tu,,Lisa x snap pun gambar kari kepala ikan....huk huk...harus suruh hubby Lisa pi carik ni...x patut tau bos Lisa tu..ye la..faham la udang tu mahal....yang pergi pun 8 orang....kalau dah semua amik udang tu baper la kena charge kan....nak2 tgh bukan ni.....oh udang galahhhh...ko sungguh menggoda kalbuku...abangggg....!!!!!nak udang galah....


7 comments:

  1. kalau sekor udang dah rm49.. berapa lah kosnya nak makan sepinggan nasi dengan lauk2 lain pulak yer... memang makan besar lah..

    ReplyDelete
  2. mamak memang lahh... dia punyer tarikkan makanan terrsangattt lah kuat kann... nak2 bile tengok seafood dia tuu... haih! memang geramm sungguuh laa...

    ReplyDelete
  3. ceroi
    -segan la nak pujuk

    Deqna
    -betul tu

    Neena
    -frust tau...harus suruh hubby carikan jugak..

    ReplyDelete
  4. perghhhhhhhhhhhhhhhhh..nasi kandar!! leleh!!!

    ReplyDelete
  5. Wanie
    -mesti la dekot sebb dah tgh bulan

    cdot
    -mmg meleleh..nak2 udang tu kan..seksi....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah