Thursday, July 29, 2010

Pasang Gril Rumah

rumah sebelah dah mula pasang kabinet
kalau sapa2 nak pasang plaster siling

pandangan rumah family Lisa..rumah kami bawah lagi yer..bukan yang depan ni..
oh..mana yang dah ada banner mcm ni maknanya rumah tu dah ada kontraktor yang akan buat kabinet and plaster siling
orang kuat belakang tabir..menguruskan on behalf along
ukur bang..ukur betul2 tau..
pintu dan tingkap belakang
Wah tuan tanah pun ada...

Semalam Ateh panggil orang untuk ukur nak buat gril rumah sebab kami plan nak masuk rumah baru pada bulan 11 nantikan..so kena bersiap sedia dai sekarang utk pasang gril dan segala mak nenek utk keselamatan..x lama la sesi ukur mengukur ni..confirm ambik kontraktor ni sebab dah compare dengan yang lain ini yang paling murah dan banyak jugak yang dia bagi free..ala kawan kepada shah la pulak kan..takkan kawan nak makan kawan..semua sekali gril utk satu rumah guna besi cucuk ke apa ntah kosnya..RM2600..murah ke mahal?hujung tahun ni diorang nak buatkan kabinet dapur untuk mak pulak...tak boleh la buat sekali harung kan..man2 la kan..sekali sedebuk...berpoloh ketiak weh...


9 comments:

  1. nak pindah rmh baru memang macam2 lah nak kena buat. grill memang penting.

    tapi design rmh family lisa memang cantik.

    ReplyDelete
  2. Deqna
    -terima kasih..memang kan...kak long pun dah pening dah..apatah lagi parent Lisa..

    ReplyDelete
  3. cantiklah rumah ni. kat area mana ek

    ReplyDelete
  4. Rizziela
    - Kat Seremban kak..Bandar Warisan Puteri..nak beli? jom jadi jiran sebab pemaju tgh buat Fasa 3

    ReplyDelete
  5. ok la tu rsnyer rege die...tp nk msk umh br mmg kne setenbai puluh riban gak...huuuuuuu

    ReplyDelete
  6. ceroi
    -masa masih muda ni elok beli..esok dah tua senang...

    ReplyDelete
  7. Anonymous
    - Seri pajam Development kot..naper..nak beli ke...

    ReplyDelete
  8. Anonymous
    - Saya x boleh nak jelaskan sebab bukan saya yang beli..awak cari la info sendiri..pelik awak email terlalu banyak soalan..maaf

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah