Wednesday, July 7, 2010

Menatang apa ni????????????

si bongsu pun x ketinggalan
teruja sungguh si ateh

seronoknya la ko kena peluk kan?


Nak kata gula2 bukan..nak kata seekor binatang pun bukan jugak....hmmmm..menda apa erk...HAHAHAAHAHAHAHAH......ini binatang pun bukan..GULA2 lagilah bukan....benda ni ialah.....BERASSSSS!!!!!!!!time diorang pi beli barang basah utk masak kat apartment,pihak supermarket tu tgh buat road tour beras..mcm2 beras diorang promosi kata ateh cuma yang pelik kata ateh lagi..beras kat sana x de ko nak jumpa beras Jati ke ,Thai special ker..beras cap Jam Tangan ke apa ker..tapi beras bukit wangi...Lisa dah rasa dah beras ni malam tadi..memang wangi dan menggoda iman sesiapa jer yang diet..bau dia buat sapa yang kenyang lapar balik...huii..kuat tul penangan beras bukit nih.....pemalas tahap dewa Lisa hari ni.....gambar banyak lagi ni...ntah bila la nak habis tepek kat sini.....harap maklum la yer kengkawan semua...

2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah