Tuesday, July 6, 2010

Comment

Lisa rasa ada problem la ngan blogspot ni..Ada 2 comment yang Lisa accepted tak di publish...ayork...itu comment penting lor.....aduhaiiii..Lisa pasti ada antara u olls yang pernah mengalami masalah yang sama kan?nak wat caner erk?????ke biar jer pas tu comment tu akan ada semula?

5 comments:

  1. lisa sama ngan ieda la, blogspot ada problem le tu...

    ReplyDelete
  2. LISA..BIAR JER..SINCE LISA X REJECT..NANTI DIA AKAN KUAR JUGAK...BLOGSPOT NI MMG SELALU WAT HAL..HUHUHU..

    ReplyDelete
  3. salam..
    ermmmp tak pernah
    kena la pulak..maaf tak leh
    nak nolong..he he

    ReplyDelete
  4. akak pun sama lisaa.. akak rasa hari nie blogspot ade problem kott! harap2 comment2 tu semua tak hilang larr! huhuhu....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah